Családi ház Eladó Solymár - Rozáliasor

80 m2Alapterület 3 Szoba
49 900 000 FtÁr
345524Azonosító
További adatok

671 m2 Telek

Udvari Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Egyéb Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1940 Építés éve

TERVEZZEN ÚJ ÉLETET SOLYMÁRON!!!

Megvételre kínálok Solymáron, külterületen, 671 nm-es telken, egy 80 nm-es, téglaépítésű, délkeleti fekvésű, felújítandó családi házat.

A házban vegyes tüzelésű központi fűtésrendszer van, a nyílászárókat műanyagra cseréltek, de a ház többi része teljes körű modernizálásra szorul, akár két generációnak is biztosíthat otthont, mivel két külön bejárattal rendelkezik.

A település az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el.

Solymár legkönnyebben autóval (a 10-es útról), a Volánbusz (Hűvösvölgy felől a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es, valamint az éjszakai 964-es), Árpád híd felől a 830-as és 832-es) autóbusz járataival, illetve vonattal (a Budapest–Esztergom-vasútvonalon) közelíthető meg. Solymár közigazgatási területén található a 10-es úton közlekedő, de a település belső részeit nem érintő 218-as buszjárat végállomása és utolsó néhány megállóhelye is; a nagyközség egyik különálló településrésze, a Kerekhegy pedig a 157-es buszvonalon érhető el tömegközlekedéssel.

Oktatási intézmények:
-Hunyadi Mátyás Többcélú Oktatási Intézmény
-jelenleg két intézmény három épületében foglalkoznak az óvodás gyerekekkel
-az új bölcsőde 2013 szeptemberében kezdte meg működését
-Solymáron működik az 1980-as évek legvége óta a hazai Waldorf-intézményrendszer több intézménye is, így a Panoráma utcai Waldorf Óvoda, a két épületben működő, 13 osztályos nevelést biztosító Fészek Waldorf Iskola, valamint a főiskolai jelleggel működő Waldorf Pedagógiai Intézet. Több magánóvoda (Mese Óvoda, Szivárvány Keresztény Óvoda, stb.) és családi napközi is működik a nagyközségben.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! T.E.
Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Hívjon bizalommal

+36-30-884-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok