Wohnung (Ziegel) Verkauf Balatongyörök - Partközeli nyaraló saját kerttel

62 m2Wohnfläche 2 Zimmer
88 000 000 HUFKaufpreis
370654ID nummer
Weitere Informationen

Blick auf den Garten Ansicht

Neuartig Zustand

Tégla Struktur

12 m2 Balkon/terrasse

Elektrisch Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Etage Ground floor

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

Attic Immobilien

2020 Baujahr

Südwesten Orientierung

PARTKÖZELI, MODERN, extrákkal felszerelt nyaraló saját kertrésszel BALATONGYÖRÖKÖN!

A 62 m2-es üdülő egy 8 egységből álló társasház része, ám elhelyezkedése révén inkább különálló apartmannak tűnik, saját használatú kertrésszel.

Lokációját tekintve kiváló választás, hiszen a part 5 perc sétára található, a rendezvények zaja mégsem zavarja a lakók nyugalmát.

A 2020-ban TÉGLÁBÓL épült modern kivitelezésű épület 5cm-es szigetelést kapott, valamint 3 rétegű üveggel ellátott műanyag nyílászárókkal rendelkezik – melyekhez szúnyoghálót és távirányítható redőnyöket szereltek fel. A melegvizet ARISTON villanybojler szolgáltatja, amely szintén távolról vezérelhető.

Az ingatlan teljes padozata alá szerelt elektromos fűtés áll rendelkezésre, melyet a nappaliban található hűtő-fűtő klíma egészít ki, azonban a kedvező tájolásnak és környező növényzetnek köszönhetően hűtésre szinte egész évben nincs is szükség.

Az üdülőben 2 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdő és ablakkal rendelkező WC kapott helyet. A közlekedőben található beépített szekrényekben a precíz tervezés során minden háztartási eszköznek külön fakkot alakítottak ki!

A terasz egy stílusában illeszkedő, 135 fokban nyitható lamellás teraszfedést kapott, mely fényerősség - szabályozós esti világítással is rendelkezik. Távirányításával állítható a terasz, - ezáltal a nappali - benapozottsága is.

Az oldalkertben biciklik tárolására is alkalmas zárható tároló található, valamint kialakításra került egy kiskert, melynek gondozását segíti egy esővízgyűjtő.
Az udvar körbekerített, parkolás egy autó részére saját beállóban lehetséges.

A beépített bútorokon kívül a vételár részét képezi még:
- egy franciaágy
- tv állvány
- fagyasztóval rendelkező nagy méretű hűtőszekrény, melyek az ingatlanhoz hasonlóan újszerű állapotúak.

Balatongyörök az északi oldal egyik legkedveltebb települése, minden megtalálható, ami a kényelem érdekében szükséges: kerékpárút, vasútállomás, éttermek, kávézó, fagyizó, bolt, posta, gyógyszertár, hajókikötő, és éppen hallótávolságra van a település tóparti rendezvényhelyszíne is.

Hűvösebb idő esetén több közeli melegvizes fürdő közül is lehet választani: Zalakaros, Kehidakustány, Hévíz, valamint múzeumok, kalandparkok, túraútvonalak biztosítják a változatos programokat.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, augusztus 15. - e után költözhető!

Irányár: 88.000.000 Ft
Magyar Eszter

Magyar Eszter
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-400- Zeig!

Gesprochene Sprachen:

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien