Wohnung (Ziegel) Miete Dunakeszi - Híd ABC közelében

80 m2Wohnfläche 1 Zimmer
150 000 HUFKaufpreis
371216ID nummer
Weitere Informationen

Blick auf den Garten Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

3 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 1

Es gibt nicht Aufzug

Haustiere Nein

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1940 Baujahr

Nordosten Orientierung

Dunakeszi központi részén kiadó családi ház felső szintje, teljesen külön bejárattal. A lakás igény szerint 1 szobával, egy főnek is kiadó 150.000 forint + rezsiért, de több személynek is (4 főig) 2 szobával 250.000 + rezsiért. A szobák közel 30 nm-esek, ezeken kívül egy kádas fürdő mosógéppel, és egy konyha is tartozik a bérleményhez beépített bútorzattal, mosogatógéppel, igény szerint hűtővel, gáztűzhellyel (sütő része elektromos). A lakás csapott részei is hasznosítva lettek bepolcozott szekrények formájában.
A fűtés házközponti gázcirkós, mely nagy alumínium radiátorpaneleken keresztül adja le a hőt. A meleg víz Ariston villanybojlerről megoldott. A nyári hőség tompítására klímát szereltek fel a szobában. A rezsi kb. 45-50.000 forint, de ez egyéni igényektől függően változhat.
Autóval a ház előtt lehet parkolni. Az utca átmenő forgalomtól mentes.
Az ingatlan 1 havi bérleti díj, és 3 havi kaució letétele után költözhető kb. 1 hónapon belül. Dohányzókat, állattartókat a tulajdonosok nem várnak, megértésüket köszönjük.
A kiköltözésről közjegyzői nyilatkozattétel szükséges, melynek díját (kb. 50 ezer ft) a bérbeadó és a bérlő fele-fele arányban fizetné.

A lakás óriási előnye, hogy minden közel van gyalogosan is.Közel van a vasútállomáshoz (Vác és Budapest Nyugati pályaudvar között közlekedik), távolsági busz megállójához (Fót és Újpest-Városkapu között), általános iskolákhoz, óvodákhoz, bevásárlási lehetőségekhez, gyógyszertárhoz,postához stb...

Ha kérdése van, vagy szívesen megtekintené a lakást, kérem keressen.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-371- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien