Verkauf Einfamilienhaus Aszód - Aszód jómódú, csendes részén

217 m2Wohnfläche 3 Zimmer
285 000 000 HUFKaufpreis
375044ID nummer
Weitere Informationen

792 m2 Grundstück

Hof Ansicht

Neuartig Zustand

Tégla Struktur

52 m2 Balkon/terrasse

Wärmepumpe Heizung

Luxus Komfort

Eigener Platz in der Saalgarage Parkplatz

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2016 Baujahr

Südwesten Orientierung

LUXUS ÉS KÉNYELEM!

Megvételre kínálok Aszód csendes, jómódú részén, egy 792 nm-es telken, egyedi tervezésű, téglaépítésű, szigetelt, dél-nyugati fekvésű, 3 szobás, 2 nappalis, jakuzzis, luxus körülményeket biztosító nettó 217 nm-es, bruttó 318 nm-es rendkívül világos, minden igényt kielégítő családi házat.

Az ház 2016-ban épült a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. Rendelkezik kamerás kaputelefonnal, könyvtár galériával, átriummal ahová bazalt kockás járdán juthatunk el vagy éppen az étkező nyitható üvegajtaján.

A teljes épület szalagfüggöny rendszerrel, valamint távirányítású redőnyökkel van ellátva, amely a 3 rétegű thermo ablakoknak és klímarendszernek köszönhetően a legnagyobb melegben is prémium érzetet biztosít, akárcsak a fal- és padló fűtés, ami a téli hideg napokat teszi igazán kellemessé.
A tél hidegét ellensúlyozza még a hőszivattyús fűtés (tartalék fűtésként rendelkezésre áll egy gáz kondenzációs kazán is), az ehhez szükséges áramot egy több mint 14,639 KWH-os, bővíthető napelem rendszer szolgáltatja.
A központi porszívó segítségével szinte teljes csendben lehet takarítani az ipari parkettát, majd ezután megpihenni a kandalló vagy a fűtött párkány kényelmében.
Az ellazulásról a fedett jakuzzi gondoskodik, míg a nyári napozást a parkosított kertben lehet élvezni, melynek locsolásáról automata, fúrt kútról működő locsoló rendszer gondoskodik, a beépített vízlágyító rendszer pedig a selymes, lágy vízért felelős.
Szakaszoltan is működő riasztó és a zárt, elektromos kapu őrzi az otthon békéjét, mind az aszfaltozott, mind pedig a Viacolorral fedett, fekvőrendőrrel ellátott utca felől.

Autónkat tárolhatjuk a hatalmas teremgarázsban vagy az udvar részét képező fedett, zárt beállón, valamint mindkét parkolóban tölthetőek is az elektromos járművek.


A szomszédok barátságosak, kedvesek, a környék biztonságos, rendezett és kulturált.

Infrastruktúrája kiváló, gyalog 5 percen belül található buszmegálló, ahonnan Budapest-Gödöllő-Hatvan irányába menetrendszerűen indulnak járatok. Autóval percek alatt elérhető az M3 autópálya.
Szinté 5 perc séta alatt elérhető óvoda, bölcsőde, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, rendelőintézet, középiskola.


Az ingatlan PER-, TEHER- és IGÉNYMENTES!.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Suba Sándor

Suba Sándor
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-556- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Sashalom

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien