Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest III. bezirk - Pacsirtamező utca

88 m2Wohnfläche 4 Zimmer
99 800 000 HUFKaufpreis
373212ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

Gas (Umlauf) Heizung

Dupla komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 4

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

Attic Immobilien

1990 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 24 000 HUF

Süden Orientierung

ELADÓ ÓBUDÁN, JÓ ÁLLAPOTÚ, BELSŐ KÉTSZINTES, DUPLAKOMFORTOS LAKÁS!

103 nm, nappali+3 háló, 2 fürdő, 99,8 MFt

Buda III. kerületében, Óbudán található az ingatlan, remek közlekedés, kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket. A buszmegálló a ház előtt, közelben a fonódó villamos, bicikliút, Dunapart, Kiscelli parkerdő, éttermek, éjjel-nappali boltok, iskolák, óvodák.

A 103 nm-es lakás (tulajdoni lapon 88 nm) egy zárt lépcsőházú, társasház negyedik emeletén lett kialakítva 1990-ben. A földszint+ 4 emeletes házban lift nincs, a lakás a legfelső szinten található, ahová lépcsőn jutunk fel. Az átlagos állapotú, rendezett lépcsőház lakóközössége összetartó, pénzügyi egyenlege pozitív, közös képviselete aktív, gondoskodik a folyamatos felújításokról, amit a közösköltségbe beépített felújítási alapból rendeznek. A lakáshoz kapcsolható saját tetőtéri terasz megszavazásra került, melynek terve hamarosan elkészül. Ennek köszönhetően a legfelső lakások mindegyike saját tetőterasszal rendelkezhet, amennyiben a lakók szeretnék. (statikus-építész iroda készíti a terveket és az árajánlatot). A terasz megépítésének eldöntése az új lakók feladata lesz.

A lakás minden napszakban világos, a déli tájolásnak és a magas emeleti elhelyezkedésének köszönhetően. Amerikai konyhás nappali és 3 teljesen külön nyíló, kényelmes méretű hálószoba van jelenleg, de a tetőtérben kialakítható még egy háló. Az alsó szinten zuhanyzós, a felső szinten kádas fürdőszoba +WC került kialakításra. A lakás 2019-ben teljeskörű felújításon esett át, melynek keretein belül a kémény bélelése mellett műanyag ablakokat, redőnyt, új kazánt, valamint az egyik fürdőbe padlófűtést építettek be, ezen kívül megújult a konyha és mindkét fürdőszoba burkolata, és szaniterei. Kondenzációs cirkó kombikazán gondoskodik az energiatakarékos fűtésről, a lakás ablakai egy belső kertre néznek, így a forgalmas út zaja, pora mérsékelten érzékelhető.

Az ingatlan per és tehermentes, hitelezhető, viszonylag gyorsan birtokba vehető.
Dér Krisztina

Dér Krisztina
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-360- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien