Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest VIII. bezirk - Krúdy utca

91 m2Wohnfläche 4 Zimmer
91 000 000 HUFKaufpreis
373122ID nummer
Weitere Informationen

Hof Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

24 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 2

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1946 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 17 500 HUF

West Orientierung

ELADÓ BELVÁROSI, JÓ ÁLLAPOTÚ, EGYEDI HANGULATÚ LAKÁS!

91 nm, 4 szobás, 2. emeleti, 91 MFt

A belvárosi 1950-es években épült 3 emeletes téglaépületben két lépcsőház található, a ház rendezett, lift nincs, kaputelefon segíti az itt lakók életét. A ház a VIII. kerület kedvelt részén a Palotanegyedben található. Pár perc séta a körút, a 4-6-os villamosokkal a város számos pontja könnyen elérhető. A közelben megtalálható minden, amire a mindennapi élethez szükség van.

A nyugati tájolású 4 szobás lakás a belső lépcsőház második emeletén található, ahová lépcsőn jutunk fel. Ablakai a csendes és világos belső udvarra néznek. A bejárati ajtó függőfolyosóról közelíthető meg. A lakás előtti folyosó, saját erkélyként funkcionál, két ajtón is megközelíthető, szomszédok nem járnak át rajta. A 91 nm-es ingatlan, néhány éve teljeskörű felújításon esett át, a szobák az eredeti felújított tölgyfa parkettás burkolatokkal és felújított eredeti nyílászárókkal rendelkeznek.

A nappalin kívül, egy a konyhából nyíló vendégszoba, valamint két, világos és csendes hálószoba található a lakásban. Az egyik szobában galéria van, ami a belmagasság miatt akár dolgozó sarokként is kiválóan használható, jelenleg egy franciaágynak ad helyet. A tágas, ablakos konyhában, étkező asztal is elfér 4 székkel. A kádas fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, minden közmű saját mérőórával mérhető. A fűtésről és a melegvíz ellátásról gáz cirkó kazán gondoskodik. A ház pincéjében saját tároló tartozik a lakáshoz. Parkolásra az utcán közterületen van lehetőség, a környék fizetős övezet, de kerületi lakosoknak, minimális éves íjmegfizetése mellett a parkolás ingyenes.
Dér Krisztina

Dér Krisztina
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-360- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien