Einfamilienhaus Verkauf Pécs - Nap utca

65 m2Wohnfläche 2 Zimmer
36 000 000 HUFKaufpreis
374017ID nummer
Weitere Informationen

240 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

Zu renovieren Zustand

Vegyes falazat Struktur

Gas (Konvektor) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1910 Baujahr

Osten Orientierung

**IDEÁLIS OTTHON PÁROK, CSALÁDOK SZÁMÁRA A TETTYÉN!**
Itt a lehetőség, hogy birtokba vegye álmai otthonát Pécs egyik LEGVONZÓBB és LEGKERESETTEBB környékén! Ez az IGÉNYES CSALÁDIHÁZ egy kimondottan EXKLUZÍV AJÁNLAT. A jelenlegi 65 négyzetméteres lakószint bővíthető a tetőtér beépítésével, így közel MEGDUPLÁZHATÓ a lakótér mérete - ideális választás fiatal családok számára, akik bővítést terveznek a jövőben.
Az ingatlan egy TELJES FELÚJÍTÁST igényel, ami lehetőséget nyújt arra, hogy saját ízlésük szerint alakítsanak ki egy STÍLUSOS, MODERN CSALÁDI Otthont. Az épület szilárd téglából és kő-tégla vegyes falazatból épült, tehát stabil alapokon áll, ami garantálja a hosszú távú befektetést.
A 240 négyzetméteres telek tökéletes ahhoz, hogy egy GYÖNYÖRŰ, PARKOSÍTOTT UDVART varázsoljanak belőle, ahol gyermekeik biztonságosan játszhatnak. A belső tér két szobából áll (20 és 13,5 négyzetméteresek), egy 8 négyzetméteres konyhával, 18 négyzetméteres közlekedővel és egy 6 négyzetméteres fürdőszoba WC-vel. Továbbá az alsó szinten egy 20 négyzetméteres tároló, az udvaron egy 5 négyzetméteres tároló és egy 6 négyzetméteres, sziklába vájt pince található, ami kiváló tárolási lehetőségeket nyújt.
A lakás minden szükséges KÖZMŰVEL ellátott. A csendes zsákutca ÁTMENŐ FORGALOM NÉLKÜL különösen alkalmas gyermekes családok számára. A belváros és a Tettyei Park karnyújtásnyira található, és kiváló tömegközlekedés könnyíti meg a mindennapi közlekedést. Parkolás a ház előtt lehetséges, de kialakítható beálló egy autónak.
Mindezért mindössze 36 millió forintot kérünk – ez egy REMEK LEHETŐSÉG azok számára, akik VALÓDI ÉRTÉKET keresnek! Ne hagyja ki! Lépjen kapcsolatba velünk MOST a további részletekért és egy személyes megtekintés időpontjának egyeztetéséért. Kérésre mérnöki vázrajzot kínálok az átépítés , bővítés lehetőségeiről. Hívjon most!
Várai Sándor

Várai Sándor
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-278- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Pécs
+36 30 947 8323

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien