Einfamilienhaus Verkauf Sárbogárd - Sárbogárdon

96 m2Wohnfläche 3 Zimmer
31 900 000 HUFKaufpreis
373715ID nummer
Weitere Informationen

946 m2 Grundstück

Straße Ansicht

In befriedigendem Zustand Zustand

Tégla Struktur

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1980 Baujahr

Vh-004207 Fejér vármegye déli részén, Sárbogárd központjában, Dunaújvárostól nagyjából 27 km-re, Székesfehérvár határától 30 perc autóútra kádár kocka típusú családi ház eladó.

Az ingatlan a város központjában található, sétatávolságra szinte minden megtalálható, ami a kényelmes életvitelhez elengedhetetlen (orvosi rendelő, patika, bolt, posta, általános iskola, sportpálya, buszmegálló).

Az ingatlan összközműves, a lakóház 1980-as években épült, blokktégla falazattal, betonfödémmel, cseréptetővel.

Az ingatlan az elmúlt évek során részleges felújításon esett át, mely során új,- kétrétegű üvegezésű, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott nyílászárók kerültek a régiek helyére, több helyiség új burkolatokat kapott, a fűtés korszerűsítésre került (új fűtőtestek,-csövek), 10 évvel ezelőtt a teljes tetőszerkezet felújításra került.

Az otthon melegét gázkazán biztosítja, a melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja, villanyhálózata 16 amper.

A ház hasznos alapterülete: 96 négyzetméter, elosztását tekintve egy előszoba-folyosó, 3 hálószoba, melyből kettő egymásba nyitható, egy fürdőszoba, egy konyha kamrával és egy külön bejárattal rendelkező kazánház lett kialakítva. A házhoz kapcsolódik egy fedett terasz is.

A telek 965 négyzetméteres, teljesen körbekerített, rendezett. Található rajta egy egyállásos garázs, egy állattartásra alkalmas épület, egy akár üzleti tevekénységre is hasznosítható kisház, illetve egy ásott kút.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, udvar, illetve a kert területén. nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.

Eladási irányár: 31,9 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-503- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Märcz Kft
+36 22 503 000

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien