Einfamilienhaus Verkauf Soponya - Álmos Vezér utca

90 m2Wohnfläche 3 Zimmer
25 000 000 HUFKaufpreis
372308ID nummer
Weitere Informationen

2255 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

Zu renovieren Zustand

Tégla Struktur

30 m2 Balkon/terrasse

Sonstige Heizung

voller Komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1970 Baujahr

Vh-004184. Soponya központ közeli részén csendes utcában (Álmos Vezér ), felújítandó 2 szobás családi ház 2255m2-es sarok telekkel , egyéb lakhatásra, vállalkozásra alkalmas épületekkel eladó!

Soponya Székesfehérvártól mindössze 24 kilométerre helyezkedik el. Az autópálya gyorsan megközelíthető, a szabadbattyáni lehajtó 14 kilométer távolságra található a településtől.
Kiváló tömegközlekedés, Székesfehérvár autóbusszal 30 perc távolságra elérhető.

Az ingatlan csendes utcában, központi helyen, 2255m2-es összközműves telken fekszik. A közelben buszmegálló, a központban iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, üzletek.
A ház tégla falazatú, cseréptetős. Az épületben beépített veranda, közlekedő, nagy konyha étkező, 2 szoba, fürdőszoba wc-vel található.
A 1970-es évek elején épült lakóház stabil, de felújítást igényel, hasznos alapterülete kb 90 m2. Az ingatlan összközműves. Viszont a gáz az ingatlanba nem került bevezetésre. A fűtését a két szoba között elhelyezkedő nagy méretű cserépkályha, és a konyha-étkező között lévő cserépkályha, a melegvíz ellátást bojler biztosítja. A szobák festettek, az épület nem szigetelt. A házhoz kapcsolódó veranda beépített.

Ami a ház udvarát illeti, több gazdasági épület, tároló, illetve egy kézműves műhely is helyet kapott. A főépület mellett 2000-res években egy 2 helyiséges „vendégház” került megépítésre.
A telek bekerített, a telken több kocsi számára van autóbeállási lehetőség. Az udvarban szalonnasütő hely, kerti kemence… megtalálható. A telket oldalról és hátulról (a kerítésen kívül persze) a természet határolja, így a madárcsicsergés és a nyugalom garantált.

Az ingatlan alkalmas nagysága és elhelyezkedése okán, akár gyerekek táboroztatására, telephelynek, kutyapanziónak…….illetve kertbarátoknak, hagyománytisztelő embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan egyébiránt, építkezésre is alkalmas, méreténél fogva több lakóegység építhető rá.
A településen Falusi CSOK is, és a CSOK Plusz is elérhető.

Eladási irány ára.: 25 000 000 .- Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-503- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Märcz Kft
+36 22 503 000

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien