Family House For sale Csörög - Kisfaludy utca

40 m2Space 2 Rooms
29 900 000 HUFPrice
370531ID number
Other data

1264 m2 Building lot

Courtyard View

To be renovated Condition

Wood Structure

Other Heating

Comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1975 Year of construction

South Orientation

Csörög főutcájában, 1264 nm SAROKTELEK 29,9 mFt-os irányáron ELADÓ!

Két utcára nyíló, ezáltal körbe napozott, de déli tájolású teleket ajánlunk, ami mérete alapján nagyobb méretű családi ház építésére is alkalmas.

A tavaly újjáépített Kisfaludy út és a Hársfa utca sarkán található a telek.
Innen pár perc sétával elérhető az elővárosi forgalomba bekapcsolt vasútvonal állomása, a helyközi busz megállója, és az újonnan épített óvoda is.

Azaz, a nagyvárosból csendes vidéki környezetbe kiköltöző fiatal családok számára ideális.

Gépkocsival a 2 km-re található autópálya felhajtó, és ezáltal Budapest akár munkába járás végett is könnyedén és gyorsan elérhető.

A település korábban a Püspöki uradalom majorságból nőte ki magát, a rendszer váltás előtt pedig a Váci lakosok kedvelt nyaraló - kiskertes övezete volt.
Hagyománya volt erre a gyümölcs, bogyós gyümölcs és szőlő termesztésnek.

Jelenleg a település infrastruktúrája dinamikusan javul, ám megtartotta falusias, kedves és hangulatos jellegét. Intenzív lakosságbővülés nem jellemzi, jobbára a régi nyaralók alakulnak át fokozatosan családi házas ingatlanokká.

Ez a telek is kifejezetten alkalmas erre.
Tulajdoni lap szerint lakóház és udvar besorolású.
Ténylegesen egy 35 nm-es hajdani csehszlovák típusú faház áll rajta, melyet utólagosan két irányban is bővítettek, így alapterülete 40 nm felett van.

Amennyiben építkezni szeretne a területen, úgy a meglévő ház kifejezetten alkalmas felvonulási épületnek.

A hatalmas telek egyik sarkában a képen látható elkerített részen kertészkedésre alkalmas területet alakítottak ki. A telek nagyobb részén jelenlegi tulajdonosa állatokat tartott.
Ezek közül már csak két póni található a területen, melyet az őt gondozó ifjú hölgy legszívesebben az új tulajdonos gondjaira bízna. Az egyik még fiatal csikó, a másik viszont belovagolt, így gyermekek számára kezes hátas jószág.

Az ingatlanba a víz és villany be van vezetve, a csatorna és a gáz bekötés pedig telken belül található, azaz minden adott egy új ház felépítéséhez!

A település oktatási és bevásárlási szempontból Vác infrastruktúrájára támaszkodik, mely gépkocsival pár perc alatt elérhető, az óránkét két vonatpárral közlekedő vasúti közlekedés révén pedig két rövid megálló után Vác központjában találja magát az ember.

A vásárlást is, és az építkezést is saját irodánk által díjmentesen szervezett, bankfüggetlen hitellel, és CSOK+ ügyintézéssel is elő tudjuk segíteni.
Borsós Attila

Borsós Attila
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-984-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Vác
+36 70 520 2966

Send a message

Call me back

Similar properties