For rent Townhouse Dunakeszi - Madách utca

120 m2Space 2 + 3 Rooms
400 000 HUFPrice
375077ID number
Other data

350 m2 Building lot

Courtyard View

Reconditioned Condition

Lightweight structure Structure

15 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

Self-parking Parking

Pet No

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1999 Year of construction

Northwest Orientation

Dunakeszin a Madách utcában, csendes nyugodt környezetben, részben bútorozott és gépesített, felújított 120 m2-es, 4 háló +nappalis, könnyűszerkezetes, sorház kiadó.

Kiváló lehetőség Dunakeszi csendes részén egy modern, amerikai-kanadai technológiával épült könnyűszerkezetes sorházban! Ez a családoknak ideális, 1999-ben épült ingatlan a város új iskolakomplexumához közel helyezkedik el, kínálva ezzel kivételes kényelmet és funkcionalitást.

Egy 4 lakásos sorház SZÉLSŐ LAKÁSA és egy 350 m2-es saját használatú kerttel rendelkezik.
A földszinten, nettó 58 m2-en, az alábbi helyiségek találhatók:
- Előszoba: 3, 63 m2
- Konyha: 10, 82 m2
- Nappali, étkező: 34, 75 m2
- Zuhany: 4, 64 m2
- Garázs: 13,49 m2

Az emeleten további helyiségek: 3 hálószoba (2 db 7,58 m2, 10,30 m2), fürdőszoba (3,90 m2) és gardrób (5,14 m2), valamint a padlástér is beépítésre került (kb. 10 m2), fűtött, így plusz teret biztosít a családnak.

Az ingatlan fa beltéri ajtókkal és szigetelt fa ablakokkal, fa bejárati és teraszajtóval rendelkezik. A fűtést és melegvíz-ellátást gázkazán biztosítja, radiátorok pedig minden helyiségben megtalálhatóak.

A nappali és a szobák, valamint az emeleti előtér fa parkettával burkolt, ami melegséget kölcsönöz az otthonnak. A teljes lakás festése nemrégiben megtörtént, és mindkét fürdőszoba teljes felújításon esett át.

Az ablakokon redőnyökkel, terasz felett a napellenzővel és a Velux tetőablakok fényvédő rolóival együttesen alakíthatjuk a megfelelő fényviszonyokat és a kellemes hőmérsékletet. A csendes riasztású védelmi rendszer segíti a biztonságot fenntartatni távollét esetén.

A kertkapcsolatos nappali egy 15 m2-es nyugati tájolású teraszra nyílik, amely a pihenés és szabadtéri étkezések tökéletes helyszíne. A kert mérete és elrendezése ideális lehet a családi időtöltésekhez és kikapcsolódáshoz.

Autóval parkolni a telken belül és az utcán is lehet.

A kert végében egy kis tároló áll rendelkezésre a kerti szerszámoknak.

Az összközműves telek aszfaltozott utcában van, így könnyen megközelíthető. Az elhelyezkedése ideális, a városban kedvelt kertvárosias környezetben van, vasútállomás 10 perces sétatávolságban, az iskolacentrum pedig gyalogosan, vagy akár biciklivel is rövid idő alatt elérhető. Közelben találhatók boltok, cukrászda, buszmegálló.

Az M2 mindössze 5 perc alatt elérhető, így ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy újszerű, kedvező elosztású, vállalható rezsivel rendelkező otthont keresnek családjuknak, mindezt egy élhető és kényelmes környezetben, a főváros közelében.

Mindenképp hosszútávon, min. 12 hónapra bérelhető.
Bérleti díj: 400.000 Ft / hó + rezsi és két havi kaució, valamint közjegyzői okirat szükséges. Nov. 1-től költözhető.

További információért forduljon hozzám bizalommal!
Floch Ildikó

Floch Ildikó
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-397-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Vác
+36 70 520 2966

Send a message

Call me back

Similar properties