Family House For sale Göd - Eladó ház Alsógöd központjában

80 m2Space 3 Rooms
80 000 000 HUFPrice
373746ID number
Other data

611 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

25 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1980 Year of construction

Alsógöd központjában, könnyen megközelíthető helyen, megvételre kínálunk egy 80 m²-es, 3 szobás, igényesen felújított családi házat, amely egy tágas, 611 m²-es telken helyezkedik el.
A ház különlegessége a 25 m²-es fedett, zárt terasz, amely tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz vagy családi összejövetelekhez minden évszakban. Emellett két gépjármű számára kialakított garázs és egy pince is rendelkezésre áll, amely extra tárolási lehetőséget nyújt.

Az udvarban egy hangulatos kis kiülős sarok is helyet kapott, ahol kellemesen lehet időzni a szabad levegőn.

Az ingatlan 5 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, amely során a 45 cm-es falazatra 10 cm hőszigetelő vakolat került, valamint gáz cirkó fűtési rendszer lett kiépítve.

Az elhelyezkedése ideális, mindössze 5 perces távolságra található a vasútállomás, iskola, élelmiszerbolt és a posta, így minden fontos szolgáltatás karnyújtásnyira elérhető. A ház előtti több férőhelyes parkoló pedig kiváló lehetőséget biztosít nemcsak a vendégek fogadására, hanem üzleti vagy kereskedelmi célú hasznosításra is, így akár iroda vagy kis üzlet is könnyedén kialakítható.

Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik frekventált környéken szeretnének otthont teremteni, vagy akár üzleti lehetőséget kihasználni.

Várom hívását, tekintse meg velem !

SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Tőkés Nóra

Tőkés Nóra
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-272-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Send a message

Call me back

Similar properties