Family House For sale Kistarcsa - Eladó ház Kistarcsa kertvárosában

160 m2Space 4 + 2 Rooms
155 000 000 HUFPrice
369606ID number
Other data

700 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1970 Year of construction

*** Meseszép kétgenerációs családi ház Kistarcsa kertvárosában ***

Kistarcsa csendes utcájában, kertvárosias környezetben eladó egy kétgenerációs, 160 nm-es családi ház. Az első házrész 90 nm-es, míg a hátsó 70 nm.

Jelenleg a két házrész közötti ajtó gipszkartonnal lett eltakarva, de ez a két rész bármikor újra egybenyitható.

A ház 2018-ban teljes körűen fel lett újítva, a villanyvezetékek ki lettek cserélve, gázkazán csere is történt, valamint a konyha, az előszoba és a fürdőszoba padlófűtéses.

A ház 40 cm-es téglafallal rendelkezik, mely 10 cm-es szigetelést kapott. A tetőszerkezet új, zsindely borítású. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. Az első házrész nappalijában található egy 3,5 kW-os hűtő-fűtő klímaberendezés. Itt a kanapé mögötti fal gipszkarton, mely mögött található a spájz. Azonban ez a fal bármikor megszüntethető, a spájz "eltüntethető", és így az egész tér megnövelhető.

A házhoz tartozik továbbá egy fedett garázs, egy kocsibeálló és egy pince is. A gyönyörű, hangulatos kertben kisebb-nagyobb bokrok, gyümölcsfák találhatók, valamint egy sütögetésre alkalmas terület.

Az ingatlan közlekedés szempontjából is kiváló, központi helyen található. 2 perc sétára van a HÉV, 5 percre pedig az orvosi rendelő, de a közelben megtalálható még számos bevásárlásra alkalmas hely is, valamint egy gyönyörű füves, fás park.

+ SZOGÁLTATÁSAINK!
INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Tőkés Nóra

Tőkés Nóra
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-272-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Send a message

Call me back

Similar properties