Family House For sale Budapest XXII. district - Kistétény utca

72 m2Space 3 Rooms
109 900 000 HUFPrice
372837ID number
Other data

260 m2 Building lot

Garden view View

Newly built Condition

Brick Structure

Heat pump Heating

Luxury Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

2022 Year of construction

South Orientation

ELADÓ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ OKOS CSALÁDI HÁZ A CAMPONA FELETT!

72 nm, 26 nm telek, 3 szoba, 109,9 MFt

Budapest XXII. kerületében, Budatétényben található ez az újra gondolt önálló, 72 nm, 3 szobás, egy szintes ingatlan. A közlekedés jó, az infrastruktúra kiváló, 5-10 perc kényelmes sétával elérhető a Campona bevásárló központ, ahol mind bevásárlásainkat, mind hivatalos ügyeinket is elintézhetjük, és még a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek is adottak.

A kiváló elosztású ház a falaktól teljesen újjá lett építve, minden közműbekötés is teljesen új. Az udvarról megközelíthető biztonsági ajtón belépve, az előtérbe érkezünk, ahonnan elérhető a konyha, és a nappali. A nappaliból nyílik további két hálószoba, valamint a gardrób, a tusolós kádas fürdő+ WC, valamint a gépészeti helyiség, ami külön WC is egyben.

A konyha bútorozott, részben gépesített, néhány belső nyílászáró hiányzik még, de ettől eltekintve, azonnal birtokba vehető az ingatlan.
A 260 nm-es, a telken, a ház mellett, 5 nm-es szaunának, hobbiszobának vagy tárolónak is használható helyiséget alakítottak ki. A 24 méternyi utcafronttal rendelkező ingatlan udvara részben füvesített, részben térköves. A ház belül a nagy üvegfelületeivel minden évszakban, napfényes, világos, nagy tereket biztosít az új lakóknak.

A telek utcafronti része gondozásmentes kertté lett alakítva.
A terasz és a gépkocsibeálló térkövezett, két gépjárműnek van hely a telken belül és további gépjárműveknek van hely a telek nagyméretű utcafrontján parkolni. A telekre egy távirányítóval működtethető automata kapun keresztül lehet beállni. A fűtést-hűtést és a melegvizet hőszivattyú biztosítja, - padlófűtés és fan-coil rendszerrel kiépítve.
Dér Krisztina

Dér Krisztina
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-360-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Send a message

Call me back

Similar properties