Semidetached house For sale Budapest II. district - Széher út

209 m2Space 5 + 1 Rooms
269 000 000 HUFPrice
372010ID number
Other data

571 m2 Building lot

Garden view View

In fair condition Condition

Brick Structure

28 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1930 Year of construction

Southwest Orientation

Ősfás, villákkal tarkított környezetben, kiváló adottságú ikerház fél eladó!
Az ingatlan villa jellegű, melyet 571 nm-es fákkal, virágokkal ültetett zárt kert vesz körül.
A házban három szinten, két külön ingatlan található, amelyek külön bejárattal megközelíthetőek és önálló fűtési rendszerrel is rendelkeznek.
Bauhaus stílusjegyeket hordozó földszint + emeleti lakrész, nettó ~ 165 nm nagyságú, található benne 5 + félszoba, fürdőszobák mind két szinten mellékhelyiséggel, konyha, erkélyek valamint a földszinten egy 20 nm-es terasz kapott helyet.
Központi helyisége a gyönyörű teraszkapcsolatos tágas nappali, kis hangulatos dolgozó sarokkal, amely kényelmes életteret biztosíthat új lakójának is. Az összes helyiség külön bejárattal megközelíthető, jó méretű szobákkal rendelkezik.
A félszuterénben elhelyezkedő ~ 48 nmn lakrész nappali + hálószobás kialakítású, étkezős konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és mosókonyhával is felszerelt.
További tárolást szolgáló helyiségek ~ 17 nm nagyságban a pince részben vannak, autóval parkolni az előkertben és a garázsban is lehetőség van.
Számtalan előnnyel rendelkezik, azoknak ajánlom akik szeretik a sok napfényt, a tágas tereket, a nagy üvegfelületeket, szeretik a 30-as évek építészeti stílusát, valamint nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, vállalkozást indítóknak, és nem utolsó sorban a természetet szeretőknek, hiszen az utca végén a Hárshegyi erdő kirándulási lehetőséget rejt.
Az infrastruktúra kiváló, közvetlen közelben néhány perc sétával elérhető tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség, iskola és óvoda is.
Kulcs rendelkezésre áll, a megtekintése időpont egyeztetés alapján, rugalmasan megoldható.
Lukács Péter

Lukács Péter
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Belváros
+36 1 783 2515

Send a message

Call me back

Similar properties