Family House For sale Pákozd - Pákozdon

76 m2Space 1 Rooms
45 000 000 HUFPrice
373570ID number
Other data

783 m2 Building lot

Street View

Novel Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

2003 Year of construction

Önálló ingatlan! Alacsony rezsi! Rövid birtokbaadási idő!


VH-004204 Pákozdon, a Velencei-tó északi partján 783 m2-es telken 76m2-es, kétszintes ház eladó. Földszintjén egy előtér, kétállásos garázs, és tároló található. Tetőterében garzonlakás lett kialakítva.

Pákozd a Velencei-tó északi partja és a Velencei-hegység délkeleti lábánál elhelyezkedő, festői környezetben található település. Igen kedvező földrajzi elhelyezkedése az országon belül. Hiszen Budapesttől 49 km, Székesfehérvártól 10 km, a Balatontól (Siófok) 50 km. Mindez az M7-es autópályán is elérhető.

A kétszintes ház, a főútról könnyen megközelíthető övezetben található. Buszmegálló, illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények (óvoda, iskola, orvos, fogorvos, posta, gyógyszertár, játszótér, élelmiszer bolt, hentes, gazdabolt..) 10 - 15 perc távolságra elérhetőek.

Az ingatlan összközműves, 2003-ban, B30-as téglából épült+ 5cm szigeteléssel. A ház beton födémes, tető héjalása Bramac tetőcseréppel készült. A fűtést kazán biztosítja , a hőleadásról radiátorok gondoskodnak. A nyílászárók 2 rétegű üvegezésűek. A helyiségek minőségi burkolatokkal burkoltak. A villanyszámla szinte 0 ft, köszönhető az 5KW napelemnek (szaldós) köszönhetően. A gáz fogyasztás nem éri el az 1000 m3-t.

Az ingatlan elosztása: 76 m2 hasznos alapterület:
-Földszint 38 m2: előtér, tároló, illemhelyiség, kétállásos garázs + terasz
-Tetőtér 38 m2: amerikai konyhás nappali/ háló beépített konyhabútorral, fürdőszoba+ wc, francia erkély

Az ingatlanhoz tartozik egy 12 m2-es pince is.

Főbb jellemzők:
•központ közeli elhelyezkedés, önálló 783 m2 telekterület, közelben túrázási lehetőség
•parkosított kert
•napelem rendszer 5Kw szaldós

Az utcafronti bejutás elektromoskapun keresztül biztosított. A telek, gondozott örökzöldekkel, dísznövényekkel, sövényekkel,.. parkosított.

Ideális választás akár egyedülállók számára, vagy pihenni vágyóknak. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.
Eladási irányár: 45Mft
A terület és a kialakítása miatt egyéb turisztikai vállalkozás számára is tökéletes választás mivel a szomszédos 190 m2-es, 2 nappali+ 4 szobás, szaunával is felszerelt ingatlan, amihez szintén tartozik 5kw napelem rendszer, 25 m2 terasszal, tárolóval, parkosított 783 m2 kerttel szintén eladó (109,9 Mft).
A két ingatlan két külön helyrajzi számon található, együttes megvásárlásuk esetén kedvezmény.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-503-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Märcz Kft
+36 22 503 000

Send a message

Call me back

Similar properties