Family House For sale Budapest XVIII. district - Széchenyi István utca

444 m2Space 7 Rooms
219 000 000 HUFPrice
371478ID number
Other data

563 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

55 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Luxury Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2006 Year of construction

Eladó luxus családi ház Budapest 18. kerületében!

Eladó egy gyönyörű, 563 nm-es telken fekvő, nettó 444 m² alapterületű luxus családi ház Budapest 18. kerületének központi részén. Az épület 2006-ban épült, négy szintes, 2024-ben frissen felújítva, azonnal beköltözhető állapotban várja új tulajdonosát. Az ingatlan légkondicionált, riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt, így a maximális biztonság és kényelem garantált.

A ház elrendezése rendkívül praktikus és kényelmes. A 2. emeleten három szoba, egy fürdőszoba, három gardróbszoba, egy háztartási helyiség és egy 2 m²-es erkély található. Az 1. emeleten három szoba, egy fürdőszoba és két erkély (17 m² és 19 m²) helyezkedik el. A földszinten amerikai konyhás nappali, szalon, étkező, előszoba, raktár és egy fürdőszoba található. Külön épületben kapott helyet a kétállásos, fűthető, automata kapukkal felszerelt, 45 m²-es garázs is. A külső térben egy medence, homokozó, kutya kennel és egy 17 m²-es terasz várja az új lakókat.

Az alagsorban egy medence, medence gépház, szauna, tusoló és WC található, amelyek a maximális kikapcsolódást és pihenést szolgálják. A kazánház különálló és külön bejáratú, frissen felújított, új gázkazánnal.

Ez a tágas, modern ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, miközben élvezik a korszerű technológia és a kényelmi szolgáltatások minden előnyét. Azonnal költözhető, igazi luxus otthon! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ár: 219 M Ft
Szalai Tibor

Szalai Tibor
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-819-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Sashalom

Send a message

Call me back

Similar properties