For sale Flat (brick) Pécs - Garay utca

96 m2Space 3 + 1 Rooms
74 500 000 HUFPrice
374629ID number
Other data

380 m2 Building lot

Panoramic View

In good condition Condition

Brick Structure

4 m2 Balcony/terrace

Gas (convector) Heating

Full comfort Comfort

Garage/parking space buy Parking

Floor 2

Top floor

No exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

2005 Year of construction

South Orientation

BEFEKTETŐK, több generációs, illetve nagy családok figyelem! Pécs EGYETEMI VÁROSRÉSZÉBEN, a POTE, a Pollák M. Műszaki Főiskola és a Tanárképző Főiskola közelében, - ugyanakkor a belvároshoz sem távol ! - 2005-ben épült, tégla szerkezetű, két lakásos társasház második emeletén és tetőterében elhelyezkedő (belső kétszintes) - 56+56 bruttó (96 m2 nettó) alapterületű, erkélyes, déli tájolású lakás eladó.
Az ingatlan zárt udvar felől, belső lépcsőházon át közelíthető meg. Itt nyitott tároló van kialakítva a két lakás számára, ahol kerékpárok is biztonságosan elhelyezhetőek.
A lakás aló szintje : -- nettó 56 m2.-es, ahol előtér, egy 22 m2-es tágas és világos nappali, ugyancsak tágas és ízléses konyha, fürdőszoba, külön álló wc. helyiség és egy zárt tároló, valamint a tetőtérbe vezető (tölgyfa borítású) feljáró található.
A felső lakrész: -- bruttó 56 m2 (nettó 40 m2) alapterületű, ám a magas térdfalnak köszönhetően a 120 cm. belmagasság alatti területek is igen jól hasznosíthatóak.
Itt tágas előtér, nagy alapterületű és jól bevilágított hálószoba 4 m2-es déli tájolású erkéllyel, egy félszoba és zuhanyzós fürdőszoba wc.-vel található.
A lakás nyílászárói műanyag szerkezetűek, 4/16/4-es üveggel és redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak.
Termosztátos gázkazán biztosítja a lakás meleg víz ellátását és radiátoros fűtését.
A lakás falai frissen festettek, hideg- és meleg-burkolatai elfogadható állapotúak, - a jelenleg benne lévő bútorzatok igény szerint a lakásban maradhatnak.
A rezsi mértékére aktuális adat nincs, - közös költség nem terheli az ingatlant.
A társasház tágas belső udvarral rendelkezik, ahol garázsok találhatók, melyek alkalmilag megvásárolhatók, illetve bérelhetőek.
Az ingatlan egyéb adottságai: - parkolás a belső udvarba, és közterületen lehetséges, - a város centruma, vasút és távolsági busz pályaudvar 1 km.-en belül elérhető. - M6-os sztráda és a pogányi repülőtér kb. 4 km. - Pláza és Árkád üzletközpontok könnyen megközelíthetőek. - A buszok közlekedése a város minden pontjára kiváló és gyors megközelítést tesz lehetővé. Természetesen kiskereskedelmi és szolgáltató egységek, szakorvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák, kulturális és szórakozási lehetőségek várják az ide költözőket. A z á r a l k u k é p e s. Tekintse meg az ingatlant és tegyen vételi ajánlatot!
Miklós Zoltán

Miklós Zoltán
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-993-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Pécs
+36 30 947 8323

Send a message

Call me back

Similar properties