Eladó Lakás (panel) Budapest VIII. kerület - Losonci tér

64 m2Alapterület 3 Szoba
58 900 000 FtÁr
375289Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Panel Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Házközponti Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1985 Építés éve

Közös költség 30 000 Ft

Új tulajdonosát várja a fotókon látható, belvárosi II. emeleti, 64 négyzetméteres, erkélyes lakás, a VIII. kerület Losonci téren.

A társasház Baross utcára néző oldalán hatalmas parkoló, a Losonci téri oldalon pedig park, játszótér, szabadtéri sportolási lehetőség található.

A lakásba lépve egy L alakú közlekedő fogad (ahová akár beépített szekrény is elhelyezhető), amelyből oldalt külön wc és fürdőszoba (káddal), szemben az étkező-nappali nyílik. Balról a konyha, ami átjárható az étkező-nappaliba, jobbról pedig a főhálőszoba erkéllyel. A nappaliból pedig a másik hálószoba nyílik.
A konyha és étkező-nappali ablaka a parkolóra és a Baross utcára, a két szoba ablaka pedig a parkra, játszótérre nyílik.

Az ingatlan melegéről házközponti fűtés gondoskodik, szabályozható és elzárható radiátorokkal, ami télen abszolút minimális fogyasztással is állandó jelleggel optimális hőmérsékletet biztosít.

Közös költség (ami tartalmazza a havi hideg-meleg vízfogyasztást) : 30.000 Ft/hónap
Fűtés átalány: 13.000 Ft/hónap
Földgázdíj: 5.071 Ft/hónap
Áramdíj fogyasztás alapján (kb 13.000 Ft/hónap)

A társasház 10 emeletes és természetesen lifttel rendelkezik.
A lakás a 2. emeleten található, a lift és lépcsőház előtérből kilépve egy hosszú folyosón, ahol csak ez a lakás található.
A ház folyamatosan karban van tartva. Több önkormányzati pályázatot is elnyert, hetente többször takarítják.
A lakók biztonságáról kamerarendszer gondoskodik.

A lakás jó állapotban van, 2014-ben és 2021-ben részleges felújítás és átalakítás történt, illetve légkondicionálóval is el lett látva.
Igény szerint a lakás könnyedén visszaalakítható az eredeti elrendezésre.

Az infrastruktúra kiválló, pár perc sétára szinte minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges. CBA, üzletek, bölcsödék, óvodák, általános iskola. A Corvin negyed-Corvin Pláza, ahol szintén üzletek, éttermek, Posta található. Busz, troli és villamosmegálló alig pár száz méteren belül, M3 metró megálló kb 10 perc séta.
Egyetemek is séta távolságra vannak (Semmelweis Egyetem, Wekerle Sándor Üzleti Főiskola, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem) A közelben található még a Harminckettesek tere, Ludovika park, Magyar Természettudományi Múzeum, Turay Ida Színház, Corvin mozi, ELTE Füvészkert és rengeteg egyéb szórakozási lehetőség.

Belvárosi elhelyezkedése és az egyetemek közelsége miatt a lakás könnyen bérbe adható, amennyiben inkább befektetésben és nem saját használatban gondolkozik.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Kovács Dénes

Kovács Dénes

Hívjon bizalommal

+36-30-202-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sasad
+36-30-834-4623

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok