Családi ház Eladó Úrhida - Úrhidán

70 m2Alapterület 4 Szoba
79 900 000 FtÁr
370228Azonosító
További adatok

932 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

14 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2018 Építés éve

H-004139. Úrhidán, kedvelt új építésű utcában, összközműves 932 m2 telken, modern, világos, újszerű egyszintes, 70m2-es tégla építésű, nappali+3 szobás családi ház, garázzsal, parkosított kerttel eladó!

Úrhida Székesfehérvártól 11km-re délnyugatra elterülő települést a megyeszékhely mellett Sárszentmihály, Sárkeszi, Nádasdladány, Jenő és Szabadbattyán határolja
Az ingatlan jól megközelíthető, a közelben buszmegálló (pár perc), orvosi rendelő, bolt, játszótér egyaránt megtalálható. Kedvelt, fiatalos, új építésű környék.

Az eladási ár a konyhabútort gépészettel együtt tartalmazza. Tehermentes, azonnal költözhető!

A családiház 70m2 alapterületű, amerikaikonyha-étkező-nappali + 3 egész szoba, fürdőszoba (kád), wc, és fedett, 14 nm méretű hátsó terasz kerül kialakításra.

A ház önálló 932m2-es telken 2018-ban épült, fő falak Porotherm 30 tégla + 15 cm hőszigeteléssel készültek, az aljzat 12 cm szigetelést kapott. A házban 3 rétegű üvegezésű homlokzati nyílászárók kerülnek beépítésre, minden ablakon redőnnyel. A hő és a melegvíz ellátásról, kombi gázkazán gondoskodik padlófűtéssel, és radiátoros hőleadással, önálló vezérléssel, termosztát szabályozással. A fürdőszobában a padlófűtésen kívül törölköző szárítós radiátor is elhelyezésre kerül. A nappaliban egy kandalló gondoskodik a másodlagos fűtésről.
A padlástér nem beépíthető, a födémen 25 cm vastag kőzetgyapot kerül lerakásra, hőtükrös párazáró fóliázással. a külső borítás cseréppel, alatta a megfelelő vastagságú fóliázattal.

Az utcafronti bejutás elektromos kapun keresztül történik. A telek teljesen körbekerített. Több autó számára biztosít parkolási lehetőséget, a ház előtt ,az udvaron illetve a garázsban. A kocsi bejáró és a bejárat előtti rész térkövezett. A kert gondozott, füvesített, parkosított. Megtalálható benne többek között: kiwi, füge, alma, barack, málna…. valamint számos dísz és gyógynövény, örökzöldek, virágok….A kertben található pihenőrész egy kiwivel és rózsával befutatott lugas, kerti paddal ahonnan az egész kertet belátjuk.

Ideális választás mindenki számára, legyen szó több gyermekkel költöző családoknak, pihenni vágyóknak egyaránt.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.

Eladási irányár: 79,9 M Ft

A vásárláshoz különböző hitellehetőség is igénybe vehető (CSOK Plusz, Piaci hitel, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön….)

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Hívjon bizalommal

+36-30-503-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Märcz Kft
+36 22 503 000

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok