Eladó Lakás (téglaépítésű) Pécs - Garay utca

96 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
72 000 000 FtÁr
374629Azonosító
További adatok

380 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 2

Legfelső emelet

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2005 Építés éve

Déli Tájolás

FIGYELEM MINDENKINEK, aki BEFEKTETÉSI lehetőséget keres, vagy ÉLNI szeretne álmai otthonában! Pécs EGYETEMI VÁROSRÉSZÉBEN, a BELVÁROS kapujában kínáljuk eladásra ezt a KÜLÖNLEGES, TÉGLA szerkezetű, 2005-ben épült, kettő lakásos TÁRSASHÁZ második emeletén és tetőterében található, belső KÉTSZINTES lakást. A lakás BRUTTÓ 112 m2 (NETTÓ 96 m2) alapterületű, ERKÉLYES, DÉLI tájolású, így egész nap élvezheti a természetes fény áradatát.
A lakás zárt udvar felől, BIZTONSÁGOS belső lépcsőházon át közelíthető meg. A közös területen nyitott TÁROLÓ is rendelkezésére áll, ahol akár kerékpárját is elhelyezheti. Az első szint nettó 56 m2-en TÁGAS nappali, ízléses konyha, fürdőszoba és külön WC található. Innen tölgyfa borítású lépcső vezet a felső lakrészbe, ami bruttó 56 m2 (nettó 40 m2) alapterületű, okosan hasznosítható térrel. Itt egy nagy hálószoba, ERKÉLY, félszoba, valamint zuhanyzós fürdőszoba várja.
A korszerű ingatlan MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL, REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelt, így garantált a KÉNYELEM. A fűtésről és melegvíz-ellátásról termosztátos gázkazán gondoskodik, a FRISSEN FESTETT falak és a megkímélt burkolatok pedig azonnal lakhatóvá teszik az ingatlant. IGÉNY esetén a bútorok is maradhatnak.
Nincsenek közös költségek, a tágas belső udvarban pedig GARÁZS vásárolható vagy bérelhető. PARKOLÁS a belső udvarban és az utcán is lehetséges. A város KÖZPONTJA, a vasút- és buszállomás alig 1 km-re, Vásárlási lehetőségek, oktatási intézmények, orvosi rendelők és szórakozási lehetőségek a közelben mind-mind hozzájárulnak a mindennapok kényelméhez. Ez az ingatlan KIVÁLÓ VÁLASZTÁS mindazoknak, akik BEFEKTETÉSRE vágynak, vagy NAGY CSALÁD számára keresnek OTTHONT. Ne habozzon, tekintse meg az ingatlant még ma, és tegyen VÉTELI AJÁNLATOT! Minden ajánlatot szívesen meghallgatunk!
Várai Sándor

Várai Sándor

Hívjon bizalommal

+36-70-278-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pécs
+36 30 947 8323

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok