Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VIII. kerület - Krúdy utca

91 m2Alapterület 4 Szoba
91 000 000 Ft Ár
373122Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

24 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1946 Építés éve

Közös költség 17 500 Ft

Nyugati Tájolás

ELADÓ BELVÁROSI, JÓ ÁLLAPOTÚ, EGYEDI HANGULATÚ LAKÁS!

91 nm, 4 szobás, 2. emeleti, 91 MFt

A belvárosi 1950-es években épült 3 emeletes téglaépületben két lépcsőház található, a ház rendezett, lift nincs, kaputelefon segíti az itt lakók életét. A ház a VIII. kerület kedvelt részén a Palotanegyedben található. Pár perc séta a körút, a 4-6-os villamosokkal a város számos pontja könnyen elérhető. A közelben megtalálható minden, amire a mindennapi élethez szükség van.

A nyugati tájolású 4 szobás lakás a belső lépcsőház második emeletén található, ahová lépcsőn jutunk fel. Ablakai a csendes és világos belső udvarra néznek. A bejárati ajtó függőfolyosóról közelíthető meg. A lakás előtti folyosó, saját erkélyként funkcionál, két ajtón is megközelíthető, szomszédok nem járnak át rajta. A 91 nm-es ingatlan, néhány éve teljeskörű felújításon esett át, a szobák az eredeti felújított tölgyfa parkettás burkolatokkal és felújított eredeti nyílászárókkal rendelkeznek.

A nappalin kívül, egy a konyhából nyíló vendégszoba, valamint két, világos és csendes hálószoba található a lakásban. Az egyik szobában galéria van, ami a belmagasság miatt akár dolgozó sarokként is kiválóan használható, jelenleg egy franciaágynak ad helyet. A tágas, ablakos konyhában, étkező asztal is elfér 4 székkel. A kádas fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, minden közmű saját mérőórával mérhető. A fűtésről és a melegvíz ellátásról gáz cirkó kazán gondoskodik. A ház pincéjében saját tároló tartozik a lakáshoz. Parkolásra az utcán közterületen van lehetőség, a környék fizetős övezet, de kerületi lakosoknak, minimális éves íjmegfizetése mellett a parkolás ingyenes.
Dér Krisztina

Dér Krisztina

Hívjon bizalommal

+36-70-360-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok