Eladó Lakás (téglaépítésű) Pécs - Garay utca

96 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
74 500 000 FtÁr
374629Azonosító
További adatok

380 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 2

Legfelső emelet

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2005 Építés éve

Déli Tájolás

BEFEKTETŐK, több generációs, illetve nagy családok figyelem! Pécs EGYETEMI VÁROSRÉSZÉBEN, a POTE, a Pollák M. Műszaki Főiskola és a Tanárképző Főiskola közelében, - ugyanakkor a belvároshoz sem távol ! - 2005-ben épült, tégla szerkezetű, két lakásos társasház második emeletén és tetőterében elhelyezkedő (belső kétszintes) - 56+56 bruttó (96 m2 nettó) alapterületű, erkélyes, déli tájolású lakás eladó.
Az ingatlan zárt udvar felől, belső lépcsőházon át közelíthető meg. Itt nyitott tároló van kialakítva a két lakás számára, ahol kerékpárok is biztonságosan elhelyezhetőek.
A lakás aló szintje : -- nettó 56 m2.-es, ahol előtér, egy 22 m2-es tágas és világos nappali, ugyancsak tágas és ízléses konyha, fürdőszoba, külön álló wc. helyiség és egy zárt tároló, valamint a tetőtérbe vezető (tölgyfa borítású) feljáró található.
A felső lakrész: -- bruttó 56 m2 (nettó 40 m2) alapterületű, ám a magas térdfalnak köszönhetően a 120 cm. belmagasság alatti területek is igen jól hasznosíthatóak.
Itt tágas előtér, nagy alapterületű és jól bevilágított hálószoba 4 m2-es déli tájolású erkéllyel, egy félszoba és zuhanyzós fürdőszoba wc.-vel található.
A lakás nyílászárói műanyag szerkezetűek, 4/16/4-es üveggel és redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak.
Termosztátos gázkazán biztosítja a lakás meleg víz ellátását és radiátoros fűtését.
A lakás falai frissen festettek, hideg- és meleg-burkolatai elfogadható állapotúak, - a jelenleg benne lévő bútorzatok igény szerint a lakásban maradhatnak.
A rezsi mértékére aktuális adat nincs, - közös költség nem terheli az ingatlant.
A társasház tágas belső udvarral rendelkezik, ahol garázsok találhatók, melyek alkalmilag megvásárolhatók, illetve bérelhetőek.
Az ingatlan egyéb adottságai: - parkolás a belső udvarba, és közterületen lehetséges, - a város centruma, vasút és távolsági busz pályaudvar 1 km.-en belül elérhető. - M6-os sztráda és a pogányi repülőtér kb. 4 km. - Pláza és Árkád üzletközpontok könnyen megközelíthetőek. - A buszok közlekedése a város minden pontjára kiváló és gyors megközelítést tesz lehetővé. Természetesen kiskereskedelmi és szolgáltató egységek, szakorvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák, kulturális és szórakozási lehetőségek várják az ide költözőket. A z á r a l k u k é p e s. Tekintse meg az ingatlant és tegyen vételi ajánlatot!
Miklós Zoltán

Miklós Zoltán

Hívjon bizalommal

+36-20-993-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pécs
+36 30 947 8323

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok