Lakás (téglaépítésű) Eladó Szeged - Bartók tér

77 m2Alapterület 2 Szoba
59 500 000 FtÁr
370547Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 1

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1913 Építés éve

Közös költség 18 000 Ft

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!

Szeged frekventált helyén, a Zsinagógánál eladó ez a 77(91) m2-es, 1.emeleti polgári stílusú tégla lakás folyamatosan karbantartott, liftes házban
A lakásban két egész szoba, nagy méretű étkező-konyha, külön mellékhelyiség, fürdőszoba és egy jól hasznosítható közlekedő helyiség található, amely jelenleg tárolási célokat szolgál. A kohyha-étkező galériázásával egy dolgozó rész lett kialakítva. A nappali szoba is galériázott, ott egy hálórész került kialakításra.

A lakás számos felújításon esett át. - villanyvezeték teljes cseréje, 32 amperre bővítés - vízvezeték teljes cseréje - burkolat cseréje (konyhában, mellékhelyiségben, fürdőszobában hidegburkolat, szobákban, közlekedőben laminált parketta) - a beltéri ajtók, valamint a konyhában található ablak és erkélyajtó cseréje megtörtént - új fürdőszoba, új konyhabútor - 2 darab hűtő-fűtő klíma került telepítésre - 2 fémszerkezetű galéria (8+6 nm) lett megépítve
A fűtés jelenleg konvektorokkal történik, azonban a lakás körbefűtött, vastag falakkal rendelkezik, így az utóbbi, enyhe télben nagyrészt a hűtő-fűtő klímákkal történt a fűtés. A szobaablakok a rendkívül csendes Hajnóczy utcára néznek, a Zsinagóga kertjére, így a jó levegő és szép kilátás garantált.

A lakás tehermentes, kiváló lehet hosszú és rövid távú kiadásra is, de irodának, rendelőnek is alkalmas kiváló elhelyezkedése miatt.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS!
Szil Gabriella

Szil Gabriella

Hívjon bizalommal

+36-30-901-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belvárosi Ingatlaniroda

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok