Családi ház Eladó Újhartyán - CSOK+ akár 3 gyerekre!

91 m2Alapterület 1 + 4 Szoba
79 900 000 FtÁr
374073Azonosító
További adatok

350 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Építés alatt Állapot

Tégla Szerkezet

18 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2024 Építés éve

Eladó Újhartyánban 2db ú jépítésű 91m2-es önálló családiház, amely külön-külön 350m2-es telken helyezkedik el.

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

Az ingatlan Újhartyán központjában található. Csendes, barátságos környék, ahol minden könnyen elérhető. Kiváló közlekedési lehetőségek, autópálya gyorsan elérhető. Iskolák, bevásárlási lehetőségek a közelben találhatók. Ideális választás családoknak és ingázóknak egyaránt. Újhartyán folyamatosan fejlődő, zöldellő település.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

Az házak 30-as Porotherm téglából épülnek, és 15 cm-es homlokzatszigetelés és 20 cm-es födémszigetelés kerül felhelyezésre. Műanyag nyílászárok kerülnek beépítésre. Kerítések oszlopokkal és dróthálóval biztosítják a privát szférát.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A ház 91m2-es ahol 4 szoba és egy amerikai konyhás nappali kerül kialakításra. A padlón hidegburkolat és melegburkolat, belső ajtók, szaniterek még szabadon választhatók a megadott árak szerint. Korszerű fűtési rendszer: 24 kW kondenzációs kombi kazán és padlófűtés az egész házban, valamint hűtő-fűtő klíma kerül felhelyezésre. A fürdőben törülközőszárítós radiátor. Riasztó rendszer alapszereléssel és kábelezéssel kiépítve.

**KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN**

Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül átadásra, Önnek csak be kell költöznie! Az elhelyezkedés további előnye, hogy az M5 autópálya gyorsan elérhető, és távolsági buszjárat is közlekedik Újhartyán és Népliget között, így a főváros könnyedén megközelíthető.

Kihagyhatatlan ajánlatok: CSOK+, állami kamattámogatású lakáshitel. Az ország szinte összes bankjának a hiteleit is kínáljuk, egyedi, általunk igénybe vehető kedvezményekkel, díjmentes ügyintézéssel.

**VÁRHATÓ BIRTOKBAADÁS: 2024.március**

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal.
Szuhai Zoltán

Szuhai Zoltán

Hívjon bizalommal

+36-20-955-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Nádor

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok