Családi ház Eladó Zalavég - Tégla családi ház nagy területtel

90 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
29 500 000 FtÁr
370279Azonosító
További adatok

5229 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

5 m2 Erkély/terasz

Gáz (konvektor) Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1972 Építés éve

90 m2 - es VASBETONFÖDÉMES, TÉGLA családi ház ásott kúttal, 5 229 NM-es gazdálkodásra alkalmas SÍK TELKEN, beépíthető alsó szinttel, nagyméretű fedett autóbeállóval csodás környezetben ELADÓ Zala vármegyében!

A tető 2020-ban FELÚJÍTÁST KÖVETŐEN új lécezést, fóliázást, új cserepet kapott és az egész ereszcsatornarendszert is lecserélésre került.

Zalavégen eladó ez a 90 m2 - es jó állapotú tégla családi ház, melynek felső szintjén található a 2,5 szobával, konyhával, külön étkezővel, fürdőszobával, valamint spájzzal rendelkező lakás, azonban az alsó szinten 60 nm-en további lakótér is kialakítható.

Az összközműves családi házhoz tartozik még egy melléképület, egy két férőhelyes autóbeálló, valamint egy fedett terasz.

Az Otthon fűtéséről gáz konvektorok, illetve cserépkályha gondoskodik, melegvízellátásáért villanybojler felel.
Az épület 3 fázisú áramhálózattal, ipari árammal rendelkezik.

Az ingatlant tulajdonosai folyamatosan gondozták, karbantartották, a 2021-es felújítás során lettek kicserélve a nyílászárók, melyek műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.

Az épület BETON ALAPRA épült kizárólag TÉGLÁBÓL, szigetelt aljzattal, VASBETON födémmel és cserép fedéssel rendelkezik.

A gondozott telek mérete 5 229 nm, mely teljesen sík és a jelenlegi tulajdonosok által hasznosított rész körbekerített. A csodáslatos zöld terület számtalan virágnak, bokornak, gyümölcsfának ad otthont.

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher - és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek, a település pedig CSOK Plusz és Falusi CSOK felvételére is alkalmas!

Zalavég község Zala vármegyében található, a Zala folyó kanyarulatától kissé északra helyezkedik el. Főutcája a Batyk és Szemenye (a 7328-as út és a 8-as főút) között húzódó 7359-es út. A községtől 10 perces autóúttal elérhető a közkedvelt üdülőterület, a Szajki-tavak, a zalai megyeszékhely 30 perces, az osztrák határ 50 perces autóútra van.

Irányár: 29.500.000 Ft.
dr. Pohánka Ágnes

dr. Pohánka Ágnes

Hívjon bizalommal

+36-70-673-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok