Locuinta (caramida) Vânzare Göd - Eladó lakás Göd zöldövezeti részén

69 m2Suprafaţa 1 + 2 Camere
57 990 000 HUFPreţ
373745Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

3 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj Propriu Parcare

Etaj 2

Ultimul etaj

Inexistent Lift

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1969 An construcție

Costuri comune 30 000 HUF

Sud Vest Orientare

Göd nyugodt, zöldövezeti részén eladó egy 69 m²-es, második emeleti, 1+2 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan délnyugati fekvésű és egy zárt lakóparkban található.

A tágas nappalit és az egyik félszobát klímaberendezések (MIDEA és GREE) teszik komfortosabbá, míg a másik félszobából egy 3 m²-es erkély nyílik. A fűtés központi gázkazánról működik, azonban gázvezeték nem került bevezetésre az ingatlanba.

A konyha és az étkező egymásból nyílik, megkönnyítve a közlekedést a két helyiség között, míg a spájz külön helyiségben kapott helyet.
A lakásban műanyag nyílászárók találhatók, az elektromos hálózat 3*16A teljesítménnyel biztosítja az energiaellátást. Mind a DIGI (optikai), mind a TELEKOM szolgáltatók hálózata elérhető. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ezek néhány éve teljes felújításon estek át.

A lakáshoz tartozik egy garázs, amelyet 4,5 millió Ft-ért kötelező megvásárolni, emellett egy fedett autóbeálló is megvásárolható külön. További előny, hogy az ingatlanhoz két 2,5 m²-es pincehelyiség is tartozik.

A közelben orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, játszótér és egy természetvédelmi terület is elérhető, amely remek lehetőséget nyújt kirándulásra vagy kutyasétáltatásra. Az M2-es autóút szintén a közelben van, de a közelség nem zavarja a csendet. A lakópark zárt udvarán található játszótér pedig a gyermekek biztonságos szórakozását biztosítja.

Ez a lakás ideális választás lehet családoknak és pároknak egyaránt, akik a város közelsége mellett csendes, zöld környezetben képzelik el mindennapjaikat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Tőkés Nóra

Tőkés Nóra
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-272-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare