Casa Familiala Vânzare Káva - Káva örökpanorámás utcájában

84 m2Suprafaţa 3 Camere
34 990 000 HUFPreţ
370787Identificare
Mai multe detalii

2000 m2 Teren

Vedere panoramică Vedere

Renovat Stare

Zidărie mixtă Structură

14 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort Confort

Parcare proprie Parcare

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1960 An construcție

Est Orientare

RENDKÍVÜLI ÖRÖKPANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ A REPÜLŐTÉRTŐL 20 PERCRE!!!!!!!
A házra CSOK+ és vissza nem térítendő FALUSI CSOK-ot is lehet igényelni.

Megvételre kínálok egy 84 m², keleti fekvésű, 2 hálószobás, felújított, örökpanorámás családi házat.

Az épületnek 66 centiméteres falai vannak, azon pórfödém és egy cseréplemez héjazattal ellátott tető, ami 3 éve lett teljesen felújítva, a szarufák cserélve lettek. A háznak a vastag falazatára való tekintettel szigetelést csak a nyugati oldalra tettek, illetve egy kicsit a délire, mert ebből az irányból éri a legtöbb csapadék az ingatlant, de így is a gázszámla havonta 15.000 forint csupán. 8 éve az ingatlanban a víz- és villanyvezetékek is cserélve lettek, klíma is tervben volt, ezért két klímának kiállást is csináltak, végül nem szereltették fel a berendezéseket. Az elmúlt három évben a nyílászárók vadonatúj műanyagra lettek cserélve körben a házon, illetve újrafestették. Az ingatlan fűtéséért jelenleg gázkonvektorok felelnek, a melegvizet pedig egy villanybojler biztosítja, de cserélhető, hiszen gázkiállás is van a fürdőszobában.

Az ingatlan örökpanorámás, a házzal szemben már természetvédelmi terület van, így oda nem is épülhetnek már újabb lakások. A 2000 m² telek elején található az önálló családi ház jobb oldalt, bal oldalt pedig kettő tároló, amik összesen 28 négyzetmétert tesznek ki. Ezek mögött gyönyörű, füves kert van, ami mögött szintén örökpanorámát láthatunk, jobb oldalt 27 gyümölcsfa (sárgabarack, őszibarack, alma, körte, birsalma, szilva, cseresznye, meggy), de a telken eper, szeder és szőlő is található.
A házba a 14 m² teraszon juthatunk be, az előtérből balra lépve a konyhában, jobbra a fürdőben, egyenesen pedig az étkezőben találjuk magunk, innen nyílik a kettő hálószoba. Az ingatlan fényes, tágas terekkel rendelkezik. A padlás tárolásra alkalmas, beépíteni a szarufák alacsony (160-170cm) elhelyezkedése miatt nem érdemes.

Kávát gyönyörű természeti környezet, változatos állat- és növényvilág jellemzi, 600 fős kis település, kisebbség nélkül, valóságos csendélettel. A szomszédok barátságosak, fiatal gyermekes családok.
Az ingatlantól 5-10 perces sétán belül elérhető óvoda, iskola, buszmegálló, élelmiszerüzlet, de autóval 20 perc alatt elérhető a Liszt Ferenc repülőtér! Busszal 20 perc alatt Monorra lehet érni, onnan 35 perc vonattal a Nyugati pályaudvar. A településen FALUSI CSOK elérhető!

Az ingatlant ajánlani tudom bármely korosztálynak, aki biztonságos, nyugodt és csendes helyre szeretne költözni!!!

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L.
Szénási Lajos

Szénási Lajos
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-395-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Sashalom

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare