Locuinta (caramida) Vânzare Budapest VIII. Cartier - Nagy Templom utca

97 m2Suprafaţa 2 + 2 Camere
107 900 000 HUFPreţ
374024Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

2 m2 Balcon/Terasă

încălzire centrală Încălzire

Dupla komfort Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 1

Existent Lift

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1960 An construcție

Costuri comune 53 280 HUF

Sud Vest Orientare

Corvin negyedben eladó GYÖNYÖRŰEN, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 4 szobás, ERKÉLYES lakás szép ház első emeletén!

A népszerű Corvin sétánytól egy perc sétára eladó egy 97 négyzetméteres felújított lakás a Nagy Templom utcánál.

A lakás különleges adottsága hatalmas, 53 négyzetméteres amerikai-konyhás nappalija. Szép tágas, világos. Emellett található még benne egy szép tágas szoba, valamint két 9 nm-es hálószoba, melyek hangulatos, gondozott, szép, csendes belső kertre néznek.

Van egy bájos kis erkélye, amely tökéletes egy kellemes reggeli kávézáshoz. Emellett még egy szuper kis kamra/gardrób is található a lakásban.

Az ingatlan teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon ment át, hibátlan állapotban van, frissen festve, ide csak beköltözni kell. Duplakomfortos, klímával felszerelt, házközponti fűtéses, szuper adottságokkal rendelkező, jó elosztású, remek lokációjú, kiváló infrastruktúrával megáldott helyen található ingatlan.

A felújításhoz csak minőségi alapanyagot használtak. Minden vezeték új. A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, velük együtt redőnyök is felszerelésre kerültek. A konyhabútorban található mosogatógép, beépíthető sütő, kerámialapos tűzhely és szagelszívó, melyek a vételár részét képezik.

A ráadás, hogy egy szép állapotú liftes, akadálymentesített, rendezett, tiszta társasház első emeletén található az ingatlan. Csendes, nyugodt, kis lakásszámú, csupán 14 lakásos társasházban, melynek belső kertje ápolt, rendezett, padokkal és saját kis játszótérrel is rendelkezik.

Ideális családoknak, akik a belváros kényelmében szeretnének élni, de kiváló lokációjának köszönhetően befektetésnek is tökéletes.

A tulajdoni lap is rendezett, 1/1-es tulajdon, per-, teher- és igénymentes, valamint azonnal birtokba is vehető, így az adás-vétel is zökkenőmentesen le tud zajlani.

Bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal!

ID 374024
Gasztonyi Renáta

Gasztonyi Renáta
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-827-Arată

Limbi vorbite:

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Best Sellers

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare