Vânzare Locuinta (caramida) Budapest VII. Cartier - Bethlen Gábor utca

2 m2Suprafaţa 1 + 1 Camere
30 800 000 HUFPreţ
375274Identificare
Mai multe detalii

Curte Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

Electric Încălzire

Confort Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj Parter

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1920 An construcție

Eladó lakás a VII. kerületben, a Keleti Pályaudvar közelében, a Bethlen Gábor utcában!

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el, és a tulajdonos három kisebb lakásra osztotta fel, amelyek közül mindegyik elérhető megvételre. A három lakás egy helyrajzi számon szerepel, osztatlan közös tulajdonban vannak, és egyben vagy külön-külön is megvásárolhatók. A lakások teljes körű felújítása folyamatban van, a befejezés várható időpontja 2024. december.

Az eladásra kínált lakás egy belső kétszintes, duplex kialakítású ingatlan, amely egy csendes, rendezett társasház udvarára néz. A hasznos alapterület 27 négyzetméter. Az alsó szinten 12,5 négyzetméteren egy amerikai konyhás nappali található, beépített és gépesített konyhabútorral (sütő, főzőlap, páraelszívó), valamint egy kis étkezőrésszel. Itt helyezkedik el a fürdőszoba is, WC-vel.

A felső szinten szintén 14 négyzetméteren egy hálószoba található, amely egy 160x200 cm-es franciaággyal, éjjeli szekrénnyel, komóddal és tükrös gardróbbal van berendezve. A hálórész belmagassága 1,9 méter, így kényelmesen használható önálló lakrészként. Az egész lakás belmagassága 4,15 méter, ami kiváló helykihasználást tesz lehetővé a galériával.

Mivel a felújítás jelenleg is zajlik, a hirdetésben hasonló, korábban felújított lakásról készült képek láthatók. Az ingatlan már most lefoglalható, és a tulajdonos garanciát vállal a határidőre történő befejezésre. A lakás tehermentes.

Hasznos alapterület : 12,5 nm + 14 nm a felső szint - mivel ezen lakás felső szinje a közös előtér fölé is kiterjed, ill. a közös előtér1,5 nm ének az 1/2 -e tartozik ezen ingatlanhoz, vagyis az össz hasznos alapterület , a lakás térérzete : 27,25 ( kerekítve 27 ) nm.
Irányár : 30,8 M.Ft
Szalai Tibor

Szalai Tibor
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-819-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Sashalom

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare