Casa Familiala Vânzare Budapest XVIII. Cartier - Széchenyi István utca

444 m2Suprafaţa 7 Camere
219 000 000 HUFPreţ
371478Identificare
Mai multe detalii

563 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

55 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Lux Confort

Garaj Propriu Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

2006 An construcție

Eladó luxus családi ház Budapest 18. kerületében!

Eladó egy gyönyörű, 563 nm-es telken fekvő, nettó 444 m² alapterületű luxus családi ház Budapest 18. kerületének központi részén. Az épület 2006-ban épült, négy szintes, 2024-ben frissen felújítva, azonnal beköltözhető állapotban várja új tulajdonosát. Az ingatlan légkondicionált, riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt, így a maximális biztonság és kényelem garantált.

A ház elrendezése rendkívül praktikus és kényelmes. A 2. emeleten három szoba, egy fürdőszoba, három gardróbszoba, egy háztartási helyiség és egy 2 m²-es erkély található. Az 1. emeleten három szoba, egy fürdőszoba és két erkély (17 m² és 19 m²) helyezkedik el. A földszinten amerikai konyhás nappali, szalon, étkező, előszoba, raktár és egy fürdőszoba található. Külön épületben kapott helyet a kétállásos, fűthető, automata kapukkal felszerelt, 45 m²-es garázs is. A külső térben egy medence, homokozó, kutya kennel és egy 17 m²-es terasz várja az új lakókat.

Az alagsorban egy medence, medence gépház, szauna, tusoló és WC található, amelyek a maximális kikapcsolódást és pihenést szolgálják. A kazánház különálló és külön bejáratú, frissen felújított, új gázkazánnal.

Ez a tágas, modern ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, miközben élvezik a korszerű technológia és a kényelmi szolgáltatások minden előnyét. Azonnal költözhető, igazi luxus otthon! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ár: 219 M Ft
Szalai Tibor

Szalai Tibor
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-819-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Sashalom

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare