Locuinta (caramida) Vânzare Budapest V. Cartier - Kossuth Lajos utca

158 m2Suprafaţa 4 Camere
195 000 000 HUFPreţ
374040Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

5 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Dupla komfort Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 1

Existent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1950 An construcție

Costuri comune 60 000 HUF

Sud Orientare

Budapesten az V. kerületben a Kossuth Lajos utcában eladó egy 158 m2-es, 4 szobás, nagy konyhás nagypolgári lakás. A lakás 2019-ben teljes felújításon esett át, viszont az ingatlant évek óta nem lakják.

A ingatlan azonnal költözhető, egy nagy család számára ideális otthont teremt. Befektetők részére az elosztás előnyei (elhelyezkedése, fekvése, mérete, kialakítása) miatt tökéletesen alkalmas lehet irodának, rendelőnek, nyelviskolának.

A lakás elrendezése lehetőséget ad akár két 70 m2-es lakás kialakítására is, így hosszabb-rövidebb távú kiadásra is alkalmas lehet.

A ingatlanba belépve az előszobából jobbra egy tágas minden igényt kielégítő nagy konyha található, amelyhez kapcsolódik egy tároló is.
A bejárati ajtóval szemben található az egyik fürdőszoba zuhanykabinnal, wc-vel.
A bejárati ajtótól balra egy tágas nappali helyiség, amelyből nyílik jobbra egy másik fürdőszoba, illetve innen juthatunk be a lakás legtágasabb és leg inpozánsabb helyiségeibe, a három nagyméretű szobába. Lakás utcafronti oldalán nyílik, egy utcára néző hosszú, 5 m2-es erkély. A lakáshoz tartozik még egy 4 m2-es pincei tároló is.

Az ingatlant nem lakják évek óta, de a fürdők felújított moder stílusúak, a lakásban található értékes bútorok akár alku tárgyát képezhetik. Hatalmas terek jellemzik a napfényes, tágas nagypolgári lakást. Az ablakok külső üvegezése felújított, hangszigetelt üvegből készültek, így zaj nem szűrődik be a lakásba.
Jekkel Béla

Jekkel Béla
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-572-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Örs Vezér tér
+36-70-724-9205

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare