Casa Familiala Vânzare Nemessándorháza - Rusztikus lakóház

120 m2Suprafaţa 2 Camere
31 890 000 HUFPreţ
373524Identificare
Mai multe detalii

288 m2 Teren

Curte Vedere

Necesită renovare Stare

Caramida Structură

6 m2 Balcon/Terasă

Altele Încălzire

Confort Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1890 An construcție

Zala vármegye gyönyörű részén, Nemessándorházán eladó egy igazán különleges, 120 nm-es, nagy belmagassággal rendelkező, kiváló lehetőségeket magában rejtő lakóház!

Ez az Otthon egy olyan Családra vár, aki beleszeret az egyedi atmoszférába, ami már a belépéskor magával ragadja az embert.

A háznak két bejárata van, így a nagy lakótérnek köszönhetően akár két különálló, tágas lakrész is kialakítható.

Az ingatlan jelenlegi elosztása szerint a házban található 2 nagyméretű, - a 3,2 m-es belmagasságnak köszönhetően - galériázható helyiség, étkező és konyha rész, 2 zuhanyzó, mellékhelyiségek, tároló helyiségek és kamra.

A lakóház tágas és világos terei az új tulajdonos igényei szerint alakíthatók, akár több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas az Otthon.

Az ingatlan falazata sárga homokkő tégla, alapja terméskő. A 60 cm vastag, természetes építőanyagból készült falak kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bírnak.

Az épület teljesen száraz, nem vizesedik. A stukatúros födémszerkezettel rendelkező tető cserépfedést kapott.

A lakóház melegéről jelenleg egy vegyes tüzelésű kályha gondoskodik, alternatív fűtésmód kialakítása az új tulajdonos feladata lesz.
Saját igényei szerint lehetőség van kandalló, inverteres klíma vagy infrapanelek használatára. A gázcsatlakozás a telekhatáron található, így a földgázzal történő fűtés is megoldható.
A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A víz, áram és a csatornahálózat a házba bevezetésre került.

Az áram- és a vízhálózat felújítása 2 évvel ezelőtt megtörtént.

További felújítási munkák során a fürdőszobák és a mellékhelyiségek új burkolatot kaptak, új szaniterek kerültek felhelyezésre, mosógép, mosogatógép kiállás lett kiépítve, a falak festése, a lábazat kijavítása és festése is megtörtént.
A vizes helyiségek további különlegessége a spanyol márványkaviccsal történt burkolás, mely a szépségén túl kitűnően masszírozza a belépő talpát.

A padlástér beépítésére megfelelő előkészítést követően lehetőség van, így a lakótér tovább bővíthető szükség esetén.

A múlt század elején épült épület különlegessége, hogy a település építési szabályzata alapján helyi értékvédelemben részesül, így az épületet átépíteni, bővíteni csak az eredeti építészeti karakter megőrzésével lehet, megóvva így az épület hangulatát.

A kezelhető méretű, 288 nm-es telek kiválóan alkalmas kis kert, grillező kialakítására. Lehetőség van a területen kút fúrására, ami nagy érték a mai világban!

Nemessándorháza infrastruktúrája kiváló: egyházi iskola, óvoda, orvosi és fogorvosi rendelő, boltok könnyen megközelíthetőek. Kiváló a vasúti és buszközlekedés a környező települések elérésére.

A környék természeti kincsekben gazdag: íjászpálya, csodálatos erdők és rétek hívogatnak felfedezésre.

A környező dombok 25 éve adnak otthont az Anastazia filozófián alapuló önellátó, nemzetközi közösségnek, amely olyan modern, mégis hagyományos projekteket valósít meg, mint a jurták és kemencék építése egyhektáros telkeken.
A környéken számos munkalehetőség van, Zalaegerszeg 10 km-re, Hévíz és a Balaton 25 km-re található.
A települést források, patakok, borospincék és túraútvonalak veszik körül.

A falu vezetése önálló, a polgármesternek köszönhetően nemcsak a letelepedés támogatott, hanem az idősek és iskolások is rendszeres támogatásban részesülnek.

Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, azonnal birtokba vehető.

A településen a Falusi CSOK is és CSOK Plusz is elérhető.

Irányár: 31.890.000 Ft
dr. Pohánka Ágnes

dr. Pohánka Ágnes
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-673-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare