Casa Familiala Vânzare Sárbogárd - Sárbogárdon

96 m2Suprafaţa 3 Camere
31 900 000 HUFPreţ
373715Identificare
Mai multe detalii

946 m2 Teren

Stradal Vedere

Stare medie Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj Propriu Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1980 An construcție

Vh-004207 Fejér vármegye déli részén, Sárbogárd központjában, Dunaújvárostól nagyjából 27 km-re, Székesfehérvár határától 30 perc autóútra kádár kocka típusú családi ház eladó.

Az ingatlan a város központjában található, sétatávolságra szinte minden megtalálható, ami a kényelmes életvitelhez elengedhetetlen (orvosi rendelő, patika, bolt, posta, általános iskola, sportpálya, buszmegálló).

Az ingatlan összközműves, a lakóház 1980-as években épült, blokktégla falazattal, betonfödémmel, cseréptetővel.

Az ingatlan az elmúlt évek során részleges felújításon esett át, mely során új,- kétrétegű üvegezésű, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott nyílászárók kerültek a régiek helyére, több helyiség új burkolatokat kapott, a fűtés korszerűsítésre került (új fűtőtestek,-csövek), 10 évvel ezelőtt a teljes tetőszerkezet felújításra került.

Az otthon melegét gázkazán biztosítja, a melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja, villanyhálózata 16 amper.

A ház hasznos alapterülete: 96 négyzetméter, elosztását tekintve egy előszoba-folyosó, 3 hálószoba, melyből kettő egymásba nyitható, egy fürdőszoba, egy konyha kamrával és egy külön bejárattal rendelkező kazánház lett kialakítva. A házhoz kapcsolódik egy fedett terasz is.

A telek 965 négyzetméteres, teljesen körbekerített, rendezett. Található rajta egy egyállásos garázs, egy állattartásra alkalmas épület, egy akár üzleti tevekénységre is hasznosítható kisház, illetve egy ásott kút.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, udvar, illetve a kert területén. nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.

Eladási irányár: 31,9 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-503-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Märcz Kft
+36 22 503 000

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare