Locuinta (caramida) Vânzare Szeged - Bartók tér

77 m2Suprafaţa 2 Camere
59 500 000 HUFPreţ
370547Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 1

Existent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1913 An construcție

Costuri comune 18 000 HUF

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!

Szeged frekventált helyén, a Zsinagógánál eladó ez a 77(91) m2-es, 1.emeleti polgári stílusú tégla lakás folyamatosan karbantartott, liftes házban
A lakásban két egész szoba, nagy méretű étkező-konyha, külön mellékhelyiség, fürdőszoba és egy jól hasznosítható közlekedő helyiség található, amely jelenleg tárolási célokat szolgál. A kohyha-étkező galériázásával egy dolgozó rész lett kialakítva. A nappali szoba is galériázott, ott egy hálórész került kialakításra.

A lakás számos felújításon esett át. - villanyvezeték teljes cseréje, 32 amperre bővítés - vízvezeték teljes cseréje - burkolat cseréje (konyhában, mellékhelyiségben, fürdőszobában hidegburkolat, szobákban, közlekedőben laminált parketta) - a beltéri ajtók, valamint a konyhában található ablak és erkélyajtó cseréje megtörtént - új fürdőszoba, új konyhabútor - 2 darab hűtő-fűtő klíma került telepítésre - 2 fémszerkezetű galéria (8+6 nm) lett megépítve
A fűtés jelenleg konvektorokkal történik, azonban a lakás körbefűtött, vastag falakkal rendelkezik, így az utóbbi, enyhe télben nagyrészt a hűtő-fűtő klímákkal történt a fűtés. A szobaablakok a rendkívül csendes Hajnóczy utcára néznek, a Zsinagóga kertjére, így a jó levegő és szép kilátás garantált.

A lakás tehermentes, kiváló lehet hosszú és rövid távú kiadásra is, de irodának, rendelőnek is alkalmas kiváló elhelyezkedése miatt.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS!
Szil Gabriella

Szil Gabriella
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-901-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Belvárosi Ingatlaniroda

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare