Casa Familiala Vânzare Zalacsány - Családi ház nagy területtel

88 m2Suprafaţa 3 + 1 Camere
19 900 000 HUFPreţ
373431Identificare
Mai multe detalii

2125 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Necesită renovare Stare

Zidărie mixtă Structură

9 m2 Balcon/Terasă

Altele Încălzire

Confort Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1960 An construcție

Sud Orientare

Zalacsányban eladó egy kiváló lehetőségeket rejtő CSALÁDI HÁZ nagy telekkel, KÚTTAL Hévíz és a Balaton közelében!

Eladásra kínálok egy FELÚJÍTANDÓ! 88 nm-es, 3 + 1 fél szobás családi házat Zalacsányban, amely ingatlan remek adottságaival és kiváló elhelyezkedésével hívja fel magára a figyelmet.

A lakóház egy 2125 nm-es telken fekszik, így bőséges területet biztosít az egész család számára, legyen szó gazdálkodásról, kertészkedésről, pihenésről.

Az ingatlanban jelenleg található 3 nagyobb és 1 kisebb lakószoba, egy tágas, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, egy további 16 nm-es helyiség, mely konyhaként és étkezőként funkcionálhat, valamint közlekedő helyiségek, melyek a praktikus elrendezésben elhelyezkedő lakóhelyiségeket összekötik.
A lakótér elosztása igény szerint alakítható, gardróbszoba, dolgozószoba, játszószoba kialakítása is lehetséges az Otthon lakóinak elképzelése alapján.

A ház főbb jellemzői:

Vegyes falazatú, téglából és kőből épült épület, 50 - 70 cm-es vastag falakkal, amely kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bír, így nyáron hűvösen tartja az épületet, télen pedig megőrzi anak melegét.

A fa födém és a cseréptető felújítása az új tulajdonosra vár.

Az ingatlanban a víz, az áram és a csatorna bevezetésre került, a gázcsonk a telekhatáron található, így igény esetén könnyedén rácsatlakozhat az új tulajdonos, ha változtatni szeretne a fűtési módon, amely jelenleg cserépkályhával megoldott.

A 2125 nm-es telken található kútból megoldott a terület öntözése.

Az épület FELÚJÍTANDÓ állapotú, tehát Nem valósult meg áramhálózat korszerűsítés, sem friss festés, még a nyílászárók sem lettek kicserélve és nem, külső szigetelése sincs, azonban lehetőséget nyújt arra, hogy saját igényei szerint alakítsa ki új Otthonát. Csak a fantáziája és pénztárcája szab határt a lehetőségeknek a belső tér kialakításában, a modernizálásban és a stílusos megoldások bevezetésében.

A vastag falak és az ingatlan szerkezeti adottságai remek alapot biztosítanak a korszerűsítéshez.

Az ingatlan tehermentes, egyetlen tulajdonosa van, és azonnal birtokba vehető, így akár a felújítási munkálatok is rögtön elkezdhetők.

Zalacsány egy csendes, nyugodt település Zala vármegyében, mely számos előnyt kínál az ott élők számára.
A település zöld területek, dombok, erdők ölelésében található, amely ideális azok számára, akik szeretik a természet közelségét.

A közvetlen közelben kirándulási, túrázási lehetőségek, valamint természetes vízforrások is találhatók. A kis település vidéki jellegéből adódóan távol van a nagyvárosok zajától és szennyezettségétől, így kiváló hely a nyugodt, stresszmentes életre vágyók számára.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően Zalacsány mindössze 10-15 percre található a híres hévízi termálfürdőtől, amely világszerte vonzza a látogatókat.

A Balaton partja, Keszthely is közel van, ahol kulturális programok, vásárlási lehetőségek várják az oda látogatókat.

A település híres a kastélyáról, amely ma golfklubként és szállodaként üzemel.
A kastélypark ideális hely pihenésre és kikapcsolódásra, a környék számos más szabadidős lehetőséget is kínál, mint lovaglás, kerékpározás vagy horgászat.

A községben működik óvoda, általános iskola és orvosi rendelő is.

Zalacsányban a Falusi CSOK is és CSOK Plusz is elérhető.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget Zalacsány csendes, idilli környezetében – alakítsa ki itt új Otthonát!

Irányár: 19.900.000 Ft
dr. Pohánka Ágnes

dr. Pohánka Ágnes
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-673-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare