Vânzare Apartament Zalaegerszeg - Lift, erkély, 3 szoba, 3. emelet!

56 m2Suprafaţa 3 Camere
31 500 000 HUFPreţ
374649Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Stare bună Stare

Jaluzele Structură

4 m2 Balcon/Terasă

încălzire centrală Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 3

Existent Lift

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1980 An construcție

3. emeleti, ERKÉLYes, 2 szoba + nappalis, NEM a FŐÚTRA NÉZŐ lakás, 2 LIFTES házban!

Zalaegerszeg közkedvelt, Landorhegyi városrészében csendes helyen, jó állapotú lakást kínálok eladásra - közel a buszmegállóhoz, orvoshoz, gyógyszertárhoz, boltokhoz, közintézményekhez!

A szigetelt társasház 3.emeletén található otthon praktikus elosztású: 2 szoba, nappali, konyha, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, külön toalett, erkély, előtér kialakítású.
Valamint egy saját tároló is tartozik az ingatlanhoz, illetve a földszinten közös tárolók is szolgálják az ottlakók kényelmét.

A lakás pár éve nagyrészt felújításra került, belső elrendezése praktikus és kényelmes, a szobák világosak, tágasak, fűtése házközponti.
A felújítás során a burkolatok többsége megújult, új konyhabútor került beépítésre, a fürdőszoba és a toalett felújításra került, ahogy a nappali is, valamint a villanyvezeték szintén cserélve lett. A nyílászárók még az eredeti fa ablakok, de állapotuk kielégítő.

A társasház jó állapotú, tiszta, rendezett, homlokzati szigetelése pár éve újult, a lépcsőház nyílászárói cserélve lettek, tiszta lépcsőháza, 2 felújított liftje kellemes életteret kínál lakói számára.

Az ingatlan ideális választás lehet egyedülállóknak, családoknak, valamint elhelyezkedése révén befektetésre is kiválóan alkalmas.

A környék előnyös adottságairól sem szabad megfeledkezni, a közelben található szolgáltatások: orvos, gyógyszertár, boltok, iskolák, óvodák, bölcsöde és a buszmegálló is.

Az ingatlan per- teher és igénymentes, 1 tulajdonossal bír, birtokba vétele azonnal lehetséges!

Irányár: 31.500.000 Ft
Juhász Judit

Juhász Judit
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-883-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare