Дом рядовой застройки Продается Balmazújváros - Batthyány utca

199 m2Площадь 5 Комната
94 990 000 HUFЦена
369147Идентификация
Прочие данные

272 m2 Yчасток

С панорамой вид

Новая Cостояние

Tégla Kонструкция

35 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Luxusné Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2002 Год строительства

Exkluzív kialakítású 5 szobás emeletes sorházi kertes családi ház eladó Balmazújváros Batthyány utcán.

Ára: 94.990.000 Ft

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/Nu85ibGTA8U

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek mérete: 272nm,
- összes nettó alapterület: 199nm (földszint 107nm + emelet 92nm), mely a következő helyiségekből áll:
- 5 szoba,
- 2 fürdőszoba,
- 3 folyosó/előszoba,
- konyha + spájz,
- lakótér (ebédlő)
- nappali,
- garázs+ tároló (42nm).

A ház 2002-ben épült beton alapzatú, 38-as tégla falazatú sorházi kertes ház, mely gáz központi fűtéssel, padlófűtéssel és hűtő-fűtő klímával van felszerelve. A tetőszerkezete rendkívül erős, kiváló állapotú, betoncseréppel van fedve. Az épület belső és külső állaga is kiváló, az elmúlt években esztétikai felújításon esett át. Az ablakok hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag ablakok. A bejárati ajtó 5 ponton záródó biztonsági faajtó, a belső ajtók pedig kiváló minőségű különleges faajtók díszüvegezéssel ellátva. Az ingatlan felszereltsége, kialakítása és kinézete egyértelműen exkluzívnak mondható.

Az épülethez összesen 26 nm területű, virágokkal díszített és hintaággyal valamint asztallal és székekkel felszerelt terasz kapcsolódik. Az emeleti szobákhoz pedig összesen 9nm oszlopokkal díszített köríves erkély és loggia tartozik.

Bár az ingatlan a város központjában helyezkedik el, de az utca csendes kertvárosi utca, mely a nagy park közvetlen közelében fekszik. A telek jól gondozott, az épület mögött fákkal és növényekkel díszített zöld füvesített területen, kerti kiülő és nagy terasz is helyt kapott. Az épület előtt pedig nagyon szép sövénykert található díszfákkal és füvesített parkkal. A ház előtt kocsi parkoló található, a házban pedig hatalmas garázs kapott helyt, melyben egymás mögött 3 kocsi is elfér. A garázs mindkét végét elektromos garázskapuval szerelték fel, így akár a belső udvarra is be lehet állni.


Fontos!
Az ingatlan Balmazújváros központjában található így rövid időn belül elérhetők az iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak, bankok, az önkormányzati hivatalok és számtalan üzlethelyiség is.

Balmazújváros az Alföld sajátos, mezővárosi jellegű települése Hajdú-Bihar vármegyében. A nagy kiterjedésű város két jellegzetes alföldi táj, a Hortobágy és a Hajdúság határán fekszik. A környező nagyobb városok közül Debrecentől 23, Hajdúböszörménytől 14, Hajdúszoboszlótól 21 kilométerre található.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel-ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Petrován Pál Gyula

Petrován Pál Gyula

Звоните нам с доверием

+36-70-789- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость