Квартира (кирпичная) Продается Budaörs - Szabadság út

113 m2Площадь 4 + 1 Комната
86 900 000 HUFЦена
369593Идентификация
Прочие данные

355 m2 Yчасток

Уличная вид

В среднем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

20 m2 балкон/терраса

Электрическое отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж Ground floor

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1980 Год строительства

Dél Расположение

————————-Vállalkozni és lakni akár egy helyen!———————-

Budaörs szívében eladó egy központi lokációval és nagyszerű infrastruktúrával rendelkező ingatlan, amely két különálló lakóegységből áll. Kiváló befektetési lehetőség üzleti- vagy privát használatra is, mivel a két lakrész külön-külön is hasznosítható.

A nagyobb házban többek között egy amerikai konyhás nappali és két nagyméretű szoba található, valamint egy hatalmas, +60 nm-es padlástérrel rendelkezik.
A kisebb, különbejáratú lakóegység is jól elrendezett terekkel - szoba, konyha, fürdőszoba – rendelkezik és egy terasz teszi teljessé.

Az alapos hőszigetelés és az elektromos fűtés kombinációja garantálja a komfortos meleget és az alacsony rezsiköltséget. Riasztó gondoskodik a biztonságról, míg a két külön villanyóra a kényelmet szolgálja.

A központi lokáció és a tömegközlekedés, valamint a parkolási lehetőségek magas értéket képviselnek egy forgalmas üzlet kialakítására, de a boltok, iskolák, éttermek közelsége a mindennapokat teszi egyszerűbbé.

Ezt mindenképp, látnia kell!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Reiter Róbert

Reiter Róbert

Звоните нам с доверием

+36-70-942- Показать

Разговорные языки:

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Sasad
+36-30-834-4623

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость