Коммерческая - Офисное помещение Продается Budaörs - Szabadság út

113 m2Площадь 4 + 1 Комната
86 900 000 HUFЦена
369653Идентификация
Прочие данные

355 m2 Yчасток

Уличная вид

В среднем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

20 m2 балкон/терраса

Электрическое отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж Ground floor

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1980 Год строительства

Dél Расположение

————————-Vállalkozni Budaörs központjában———————-

Budaörs szívében eladó egy központi lokációval és nagyszerű infrastruktúrával rendelkező ingatlan, amely két különálló lakóegységből áll. Kiváló befektetési lehetőség üzleti használatra is, mivel a két lakrész külön-külön is hasznosítható.Fodrászat, kozmetika, kisbolt, iroda, bemutatóterem,stb

A nagyobb házban többek között egy amerikai konyhás nappali és két nagyméretű szoba található, valamint egy hatalmas, +60 nm-es padlástérrel rendelkezik.
A kisebb, különbejáratú lakóegység is jól elrendezett terekkel - szoba, konyha, fürdőszoba – rendelkezik és egy terasz teszi teljessé.

Az alapos hőszigetelés és az elektromos fűtés kombinációja garantálja a komfortos meleget és az alacsony rezsiköltséget. Riasztó gondoskodik a biztonságról, míg a két külön villanyóra a kényelmet szolgálja.

A központi lokáció és a tömegközlekedés, valamint a parkolási lehetőségek magas értéket képviselnek egy forgalmas üzlet kialakítására, de a boltok, iskolák, éttermek közelsége a mindennapokat teszi egyszerűbbé. Közvetlen buszjárattal az Etele tér (M4) 8perc!

Ezt mindenképp, látnia kell!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Reiter Róbert

Reiter Róbert

Звоните нам с доверием

+36-70-942- Показать

Разговорные языки:

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Sasad
+36-30-834-4623

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость