Коммерческая - Общественное питание Продается Budapest V. mикрорайон - Vitkovics Mihály utca

92 m2Площадь 0 Комната
45 000 000 HUFЦена
370764Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

Другое отопление

На улице, в общественном месте парковка

Kiváló Общественный транспорт

1930 Год строительства

Kelet Расположение

English description below

Eladó Budapest Belvárosában egy Különleges Brazil Étterem bérleti joga.

Leírás:

Eladásra kínálunk (bérleti jog ! ) Budapest szívében, a belváros egyik legforgalmasabb és legkedveltebb részén a Deák tér és az Astoria közlében egy páratlan brazil éttermet, amely teljes felszereléssel és exkluzív designer lakberendezéssel várja új tulajdonosát.

Éttermünk jellemzői:

Teljes felszereltség: Az étterem minden szükséges eszközzel és berendezéssel rendelkezik, hogy az új tulajdonos azonnal megnyithassa kapuit a vendégek előtt.
Designer lakberendezés: Az étterem belső tereit neves lakberendezők álmodták meg, akik különös figyelmet fordítottak a részletekre, így biztosítva a stílusos és autentikus brazil hangulatot.
Konyha:
A konyha a legmodernebb technológiákkal és eszközökkel van felszerelve, beleértve a professzionális sütőket, hűtőberendezéseket és egyéb konyhai felszereléseket, amelyek lehetővé teszik a legmagasabb szintű gasztronómiai élmények nyújtását.

Egyéb előnyök:

Kiváló elhelyezkedés: Az étterem a belváros legforgalmasabb részén található, ahol folyamatos a vendégforgalom, így biztosítva az állandó bevételt és az új vendégek folyamatos áramlását.
Parkolási lehetőség: A közelben több parkolási lehetőség is található, amely megkönnyíti a vendégek számára a kényelmes parkolást.
Az étteremhez egy hangulatos teraszkialakítása is lehetséges, amely kiváló lehetőséget nyújt a szabadtéri étkezésekhez is.

Kapcsolat:

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a páratlan lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot! Legyen Ön az, aki továbbviszi ennek a brazil étteremnek a sikerét Budapest belvárosában.

https://fb.watch/t3C_hSuw1g/

English description :

Unique Brazilian Restaurant tenancy right for Sale in Downtown Budapest
Location: Downtown Budapest, Vitkovics Mihály street


Description:

We are offering for sale a unique Brazilian restaurant located in the heart of Budapest, in one of the busiest and most popular areas of downtown close to Deák Ferenc square and Astoria. The restaurant comes fully equipped and features exclusive designer interior design, ready to welcome its new owner.

Features of our restaurant:

Fully equipped: The restaurant is equipped with all the necessary tools and equipment, allowing the new owner to open its doors to guests immediately.
Designer interior: The interiors of the restaurant have been designed by renowned interior designers, who paid special attention to details, ensuring a stylish and authentic Brazilian atmosphere.
Modern kitchen: The kitchen is equipped with the latest technology and devices, including professional ovens, refrigeration equipment, and other kitchen appliances, enabling the highest level of gastronomic experiences.
Additional benefits:

Excellent location: The restaurant is located in the busiest part of downtown, ensuring constant customer traffic and a steady income stream with a continuous flow of new guests.
Parking facilities: There are several parking options nearby, making it convenient for guests to park comfortably.
Terrace: The restaurant includes a cozy terrace, providing an excellent opportunity for outdoor dining.
Contact:

If you are interested in this unique opportunity, please contact us through one of the following:

Don't miss out on this exceptional offer! Be the one to continue the success of this Brazilian restaurant in downtown Budapest.
Homonnai Krisztina

Homonnai Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-30-607- Показать

Разговорные языки:

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Harmónia

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость