Продается Квартира (кирпичная) Budapest VII. mикрорайон - Bethlen Gábor utca

2 m2Площадь 1 + 1 Комната
30 800 000 HUFЦена
375274Идентификация
Прочие данные

Во двор вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

Электрическое отопление

Comfort Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж Ground floor

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

1920 Год строительства

Eladó lakás a VII. kerületben, a Keleti Pályaudvar közelében, a Bethlen Gábor utcában!

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el, és a tulajdonos három kisebb lakásra osztotta fel, amelyek közül mindegyik elérhető megvételre. A három lakás egy helyrajzi számon szerepel, osztatlan közös tulajdonban vannak, és egyben vagy külön-külön is megvásárolhatók. A lakások teljes körű felújítása folyamatban van, a befejezés várható időpontja 2024. december.

Az eladásra kínált lakás egy belső kétszintes, duplex kialakítású ingatlan, amely egy csendes, rendezett társasház udvarára néz. A hasznos alapterület 27 négyzetméter. Az alsó szinten 12,5 négyzetméteren egy amerikai konyhás nappali található, beépített és gépesített konyhabútorral (sütő, főzőlap, páraelszívó), valamint egy kis étkezőrésszel. Itt helyezkedik el a fürdőszoba is, WC-vel.

A felső szinten szintén 14 négyzetméteren egy hálószoba található, amely egy 160x200 cm-es franciaággyal, éjjeli szekrénnyel, komóddal és tükrös gardróbbal van berendezve. A hálórész belmagassága 1,9 méter, így kényelmesen használható önálló lakrészként. Az egész lakás belmagassága 4,15 méter, ami kiváló helykihasználást tesz lehetővé a galériával.

Mivel a felújítás jelenleg is zajlik, a hirdetésben hasonló, korábban felújított lakásról készült képek láthatók. Az ingatlan már most lefoglalható, és a tulajdonos garanciát vállal a határidőre történő befejezésre. A lakás tehermentes.

Hasznos alapterület : 12,5 nm + 14 nm a felső szint - mivel ezen lakás felső szinje a közös előtér fölé is kiterjed, ill. a közös előtér1,5 nm ének az 1/2 -e tartozik ezen ingatlanhoz, vagyis az össz hasznos alapterület , a lakás térérzete : 27,25 ( kerekítve 27 ) nm.
Irányár : 30,8 M.Ft
Szalai Tibor

Szalai Tibor

Звоните нам с доверием

+36-30-819- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Sashalom

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость