Частный дом Продается Délegyháza - Délegyháza, 2 generáció álomháza

156 m2Площадь 5 + 2 Комната
52 900 000 HUFЦена
372561Идентификация
Прочие данные

851 m2 Yчасток

Во двор вид

В хорошем состоянии Cостояние

Blokkos szerkezet Kонструкция

30 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1987 Год строительства

Délegyházán kétgenerációs családi ház egy panellakás áráért!

Most lehetősége van megvásárolni egy tágas, világos, kétgeneráció számára is ideális családi házat Délegyházán, csupán egy panellakás áráért!

Ez a stabil alapokra épült ingatlan már részben felújított, így az esztétikai munkálatok befejezését az új tulajdonos saját ízlésére szabhatja. A ház minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy a családi boldogság helyszíne legyen!

A ház mögött egy nagy udvar található, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, míg a család többi tagja a 30 m²-es fedett teraszon pihenhet. A terasz közvetlen hozzáférést biztosít mindkét lakrészhez, amely lehetővé teszi a két generáció zavartalan együttélését.

Az emeleti lakás egy külön lépcsőházon érhető el, és egy amerikai konyhás nappalival, kandallóval, hűtő-fűtő klímával, étkezővel, két hálószobával, fürdő+wc-vel és tárolóhelyiségekkel rendelkezik.

A földszinti lakásba az előtéren keresztül juthatunk be, mely a világos konyhába és étkezőbe vezet. A ház központi helye a tágas és világos nappali, ahonnan három szoba, fürdő + wc és további tárolóhelyiségek érhetők el.

A házban modern, műanyag nyílászárók vannak, szúnyoghálóval felszerelve, a padlóburkolat pedig laminált lap és kőpadló kombinációja. A fűtést gázcirkó, hűtő-fűtő klíma és kandalló biztosítja.

A falak 32 cm vastagok blokk-téglából készültek, melyek hőszigetelő képessége nagyon jó. A házhoz tartozik egy kb 30 m2-es külső lemez kazánház, tárolóhelység, melyben 10 m2-es pince is van. Itt található a fúrt kút szivattyúval.

Az ingatlan csendes, rendezett, aszfaltos utcában található, ahol a nyugalom és biztonság garantált. A központ (busz, vasút, óvoda, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, posta ...) pár perc alatt elérhető. A szomszédban gyermekorvosi rendelő működik, míg a hátsó udvar közelében mobil iskola, ami a gyerekes családoknak nagy segítséget jelenthetnek a mindennapokban.

A ház CSOK - és hitelképes.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőségeket – valósítsa meg álmait Délegyházán! Hívható vagyok egész nap +36 20 340 9481, a házat akár késő délután vagy hétvégén is meg tudom mutatni.
Tóth Krisztina

Tóth Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-20-340- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Nádor

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость