Частный дом Продается Ecser - Kertes dűlő

84 m2Площадь 3 + 3 Комната
69 900 000 HUFЦена
371597Идентификация
Прочие данные

916 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

13 m2 балкон/терраса

Индивидуальный котел отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2008 Год строительства

Délkelet Расположение

Ecser üdülő részén eladó egy önálló, három szintes családi ház, amely 2008-ban épült és kiváló állapotban van. A ház téglából készült, ami hosszú élettartamot és stabilitást biztosít.

Az ingatlan három szintje praktikus elrendezéssel rendelkezik:

Pince és garázs: A ház alatt található egy tágas pince és garázs, amely tökéletes tárolási lehetőséget és biztonságos parkolást nyújt.
Földszint: Itt egy tágas amerikai konyha-nappali fogadja a lakókat és vendégeket, ami ideális családi összejövetelekhez és baráti találkozókhoz. Ezen a szinten található egy hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy külön mosdó is, amely kényelmes megoldást kínál a mindennapi élethez.
Tetőtér: Az emeleten három szoba található, amelyek sokoldalúan használhatók, például hálószobaként, dolgozószobaként vagy vendégszobaként. Emellett egy nappali, egy fürdőszoba külön mosdóval, valamint egy kamra is helyet kapott ezen a szinten, ami további tárolási lehetőséget biztosít.
Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló: Ecser üdülő részén, a méltán kedvelt Vida domb másik oldalán található, ahol a friss, tiszta levegő garantált. Ez a csendes, nyugodt környezet tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretnének elmenekülni a város zajától, és békés környezetben élni.

Ez a ház ideális választás mindazok számára, akik kényelmes, tágas és jól megtervezett otthont keresnek egy gyönyörű természeti környezetben. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és legyen az új tulajdonosa ennek a kiváló ingatlannak Ecser üdülő részén!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom!
ID: 371597
Hallai Mónika

Hallai Mónika

Звоните нам с доверием

+36-30-649- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Best Sellers

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость