Квартира (кирпичная) Продается Göd - Eladó lakás Göd zöldövezeti részén

69 m2Площадь 1 + 2 Комната
57 990 000 HUFЦена
373745Идентификация
Прочие данные

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

3 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Этаж 2

Последний этаж

Нет Лифт

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1969 Год строительства

Общие сборы 30 000 HUF

Délnyugat Расположение

Göd nyugodt, zöldövezeti részén eladó egy 69 m²-es, második emeleti, 1+2 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan délnyugati fekvésű és egy zárt lakóparkban található.

A tágas nappalit és az egyik félszobát klímaberendezések (MIDEA és GREE) teszik komfortosabbá, míg a másik félszobából egy 3 m²-es erkély nyílik. A fűtés központi gázkazánról működik, azonban gázvezeték nem került bevezetésre az ingatlanba.

A konyha és az étkező egymásból nyílik, megkönnyítve a közlekedést a két helyiség között, míg a spájz külön helyiségben kapott helyet.
A lakásban műanyag nyílászárók találhatók, az elektromos hálózat 3*16A teljesítménnyel biztosítja az energiaellátást. Mind a DIGI (optikai), mind a TELEKOM szolgáltatók hálózata elérhető. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ezek néhány éve teljes felújításon estek át.

A lakáshoz tartozik egy garázs, amelyet 4,5 millió Ft-ért kötelező megvásárolni, emellett egy fedett autóbeálló is megvásárolható külön. További előny, hogy az ingatlanhoz két 2,5 m²-es pincehelyiség is tartozik.

A közelben orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, játszótér és egy természetvédelmi terület is elérhető, amely remek lehetőséget nyújt kirándulásra vagy kutyasétáltatásra. Az M2-es autóút szintén a közelben van, de a közelség nem zavarja a csendet. A lakópark zárt udvarán található játszótér pedig a gyermekek biztonságos szórakozását biztosítja.

Ez a lakás ideális választás lehet családoknak és pároknak egyaránt, akik a város közelsége mellett csendes, zöld környezetben képzelik el mindennapjaikat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Tőkés Nóra

Tőkés Nóra

Звоните нам с доверием

+36-30-272- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость