Частный дом Продается Mohács - Belváros

140 m2Площадь 3 Комната
55 000 000 HUFЦена
372139Идентификация
Прочие данные

318 m2 Yчасток

Уличная вид

Новая Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Свое место парковки парковка

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1975 Год строительства

Kelet Расположение

Páratlan lehetőség! Eladó egy gyönyörűen felújított ház, Mohácson a belváros szívében!

A 140 négyzetméteres kiváló elosztású ingatlan, 318 négyzetméteres telken helyezkedik el, amelyhez térkővel ellátott kocsibeálló is tartozik. A házba belépve világos nagy tereket találunk, pazar nappali, amerikai konyha-étkező, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba külön WC garantálja a maximális kényelmet. A napfényes folyosóról közvetlenül juthatunk a kertbe amelyet, az új tulajdonos még saját ízlésé szerint alakíthat ki.

Egyedi belső építészeti megoldások, igényes burkolatok, letisztult színek és formák a meghatározóak minden négyzetcentiméteren. A helyiségekben magas minőségű műanyag nyílászárók és redőnyök kerültek beépítésre, amelyek szúnyoghálóval is el vannak látva.
Az optimális hőérzetről télen a padlófűtés gondoskodik, nyáron pedig a légkondicionáló. Az ingatlan méretéhez képest a fenntartása meglehetősen költséghatékony.

Amennyiben napelemen gondolkozik az új tulajdonos, ennek kiépítéséhez is minden feltétel adott, mivel a tetőszerkezet 2022-ben ennek megfelelően lett felújítva igy teherbírássá megfelel a feltételeknek, valamint igény esetén egy elbírált, nyertes pályázat is átruházható igény szerint.

Nem csak az ingatlan, az elhelyezkedése is kivételes mivel a belvárosban található ugyan de mégis egy csendes utcában, amely tökéletes a családi életre, ezen kívüli minden karnyújtásnyira található, legyen szó oktatási intézményről, bankról, szabadidős tevékenységről vagy akár egy Duna-parti sétáról.

Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, hívjon információkért és a megtekintésért!
Dr. Gombai Magdolna

Dr. Gombai Magdolna

Звоните нам с доверием

+36-20-228- Показать

Разговорные языки:

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Pécs
+36 30 947 8323

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость