Частный дом Продается Füle - Széchenyi út

84 m2Площадь 3 Комната
34 900 000 HUFЦена
372495Идентификация
Прочие данные

2078 m2 Yчасток

Во двор вид

Отремонтированная Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Газ (конвектор) отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1945 Год строительства

AZ INGATLAN ALKALMAS Falusi CSOK, CSOK Plusz HITEL, illetve a felújítási támogatás IGÉNYBEVÉTELÉRE!


Vh-004187. Fülén a Széchenyi utcában a Balatontól csupán 9 km-re részben felújított, 3 szobás parasztház eladó!

Füle kis lélekszámú nyugodt barátságos biztonságos kistelepülés, könnyen megközelíthető, Budapesttől 88 km-re az M7-es autópályán autóval mindössze 1 órányi távolságra, Székesfehérvártól 25 km-re, a Balatontól 9 km-re fekszik a Budapest-Balaton kerékpárút mellett, mely kiváló lehetőséget nyújt a sportolást kedvelőknek.

A település egyik gyöngyszeme ez az önálló családiház, mely távol a nagyvárosok zajától, a természettől karnyújtásnyira, a faluközpont közelében helyezkedik el. A háztól a központ, buszmegálló, templom, óvoda, bolt, posta 3 perc gyaloglással elérhető, a vasútállomás 8 percnyi sétára található.

A 20. század elején épült, cserép tetös lakóház stabil alapokon nyugszik, zömében vályog és tégla falazata 40-50cm vastag. Korszerűsítése, felújítása 15 éve a tulajdonosok elvárása szerint és gondos felügyelete alatt, történt. A tetőszerkezet teljes felújításra került valamint, a teljes villamos hálózat is 3 fázis kiépítésével, rézvezetékekkel és a vízrendszer.

A telekterület 2078m2 alapterületű.

A ház két bejáratos, hasznos alapterülete 84m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
- előszoba, étkező konyha, 3 hálószoba (egymásba nyíló-25m2,22m2,16m2) fürdőszoba wc-vel kamra, veranda.

Fűtése helyiségenként gázkonvektor és minden szobában kályha szolgál. Melegvizet gáz és villanybojler szolgáltatja. A szennyvízelvezetés csatornába történik. A szobák burkolata hajópadló. A nyílászárók részben új műanyag 2 rétegű üvegezéssel. Az elérhető, a villanykapacitás 3x16 Amper. A tetőn napelemrendszer elhelyezhető, ezzel

A házhoz kapcsolódik 40m2-es műhely és egy 18m2-es garázs, ezt követi a ház végén egy fedett tároló. A kertben a locsolás ásott kútról megoldott.
A kertben még egy különálló pince, második garázs (jelenleg fatároló) is található. Ami a ház gondozott udvarát illeti, örökzöld és többféle gyümölcsfa, illetve bokor található, a hátsó kert jelenleg nem művelt.

A településen a Falusi CSOK, illetve egyéb támogatások elérhetőek. Az ingatlan megfelel a CSOK Plusz feltételeknek.

Kertbarátoknak, hagyománytisztelő embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan kis ráfordítással egyébiránt üdültetésre, vendégház üzemeltetésére is kiválóan ideális lehet.

Eladási irányár: 34 900 000.- Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Звоните нам с доверием

+36-30-503- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Märcz Kft
+36 22 503 000

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость