Продается Частный дом Aszód - Aszód jómódú, csendes részén

217 m2Площадь 3 Комната
285 000 000 HUFЦена
375044Идентификация
Прочие данные

792 m2 Yчасток

Во двор вид

Новая Cостояние

Tégla Kонструкция

52 m2 балкон/терраса

Тепловой насос отопление

Luxusné Kомфортность

Частное место в общем гараже парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

2016 Год строительства

Délnyugat Расположение

LUXUS ÉS KÉNYELEM!

Megvételre kínálok Aszód csendes, jómódú részén, egy 792 nm-es telken, egyedi tervezésű, téglaépítésű, szigetelt, dél-nyugati fekvésű, 3 szobás, 2 nappalis, jakuzzis, luxus körülményeket biztosító nettó 217 nm-es, bruttó 318 nm-es rendkívül világos, minden igényt kielégítő családi házat.

Az ház 2016-ban épült a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. Rendelkezik kamerás kaputelefonnal, könyvtár galériával, átriummal ahová bazalt kockás járdán juthatunk el vagy éppen az étkező nyitható üvegajtaján.

A teljes épület szalagfüggöny rendszerrel, valamint távirányítású redőnyökkel van ellátva, amely a 3 rétegű thermo ablakoknak és klímarendszernek köszönhetően a legnagyobb melegben is prémium érzetet biztosít, akárcsak a fal- és padló fűtés, ami a téli hideg napokat teszi igazán kellemessé.
A tél hidegét ellensúlyozza még a hőszivattyús fűtés (tartalék fűtésként rendelkezésre áll egy gáz kondenzációs kazán is), az ehhez szükséges áramot egy több mint 14,639 KWH-os, bővíthető napelem rendszer szolgáltatja.
A központi porszívó segítségével szinte teljes csendben lehet takarítani az ipari parkettát, majd ezután megpihenni a kandalló vagy a fűtött párkány kényelmében.
Az ellazulásról a fedett jakuzzi gondoskodik, míg a nyári napozást a parkosított kertben lehet élvezni, melynek locsolásáról automata, fúrt kútról működő locsoló rendszer gondoskodik, a beépített vízlágyító rendszer pedig a selymes, lágy vízért felelős.
Szakaszoltan is működő riasztó és a zárt, elektromos kapu őrzi az otthon békéjét, mind az aszfaltozott, mind pedig a Viacolorral fedett, fekvőrendőrrel ellátott utca felől.

Autónkat tárolhatjuk a hatalmas teremgarázsban vagy az udvar részét képező fedett, zárt beállón, valamint mindkét parkolóban tölthetőek is az elektromos járművek.


A szomszédok barátságosak, kedvesek, a környék biztonságos, rendezett és kulturált.

Infrastruktúrája kiváló, gyalog 5 percen belül található buszmegálló, ahonnan Budapest-Gödöllő-Hatvan irányába menetrendszerűen indulnak járatok. Autóval percek alatt elérhető az M3 autópálya.
Szinté 5 perc séta alatt elérhető óvoda, bölcsőde, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, rendelőintézet, középiskola.


Az ingatlan PER-, TEHER- és IGÉNYMENTES!.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Suba Sándor

Suba Sándor

Звоните нам с доверием

+36-30-556- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Sashalom

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость