Частный дом Продается Pécs - Nap utca

65 m2Площадь 2 Комната
36 000 000 HUFЦена
374017Идентификация
Прочие данные

240 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Подлежит ремонту Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Газ (конвектор) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1910 Год строительства

Kelet Расположение

**IDEÁLIS OTTHON PÁROK, CSALÁDOK SZÁMÁRA A TETTYÉN!**
Itt a lehetőség, hogy birtokba vegye álmai otthonát Pécs egyik LEGVONZÓBB és LEGKERESETTEBB környékén! Ez az IGÉNYES CSALÁDIHÁZ egy kimondottan EXKLUZÍV AJÁNLAT. A jelenlegi 65 négyzetméteres lakószint bővíthető a tetőtér beépítésével, így közel MEGDUPLÁZHATÓ a lakótér mérete - ideális választás fiatal családok számára, akik bővítést terveznek a jövőben.
Az ingatlan egy TELJES FELÚJÍTÁST igényel, ami lehetőséget nyújt arra, hogy saját ízlésük szerint alakítsanak ki egy STÍLUSOS, MODERN CSALÁDI Otthont. Az épület szilárd téglából és kő-tégla vegyes falazatból épült, tehát stabil alapokon áll, ami garantálja a hosszú távú befektetést.
A 240 négyzetméteres telek tökéletes ahhoz, hogy egy GYÖNYÖRŰ, PARKOSÍTOTT UDVART varázsoljanak belőle, ahol gyermekeik biztonságosan játszhatnak. A belső tér két szobából áll (20 és 13,5 négyzetméteresek), egy 8 négyzetméteres konyhával, 18 négyzetméteres közlekedővel és egy 6 négyzetméteres fürdőszoba WC-vel. Továbbá az alsó szinten egy 20 négyzetméteres tároló, az udvaron egy 5 négyzetméteres tároló és egy 6 négyzetméteres, sziklába vájt pince található, ami kiváló tárolási lehetőségeket nyújt.
A lakás minden szükséges KÖZMŰVEL ellátott. A csendes zsákutca ÁTMENŐ FORGALOM NÉLKÜL különösen alkalmas gyermekes családok számára. A belváros és a Tettyei Park karnyújtásnyira található, és kiváló tömegközlekedés könnyíti meg a mindennapi közlekedést. Parkolás a ház előtt lehetséges, de kialakítható beálló egy autónak.
Mindezért mindössze 36 millió forintot kérünk – ez egy REMEK LEHETŐSÉG azok számára, akik VALÓDI ÉRTÉKET keresnek! Ne hagyja ki! Lépjen kapcsolatba velünk MOST a további részletekért és egy személyes megtekintés időpontjának egyeztetéséért. Kérésre mérnöki vázrajzot kínálok az átépítés , bővítés lehetőségeiről. Hívjon most!
Várai Sándor

Várai Sándor

Звоните нам с доверием

+36-70-278- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Pécs
+36 30 947 8323

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость