Дача Продается Zalaegerszeg - Gyönyörű környezetben

60 m2Площадь 2 + 2 Комната
14 900 000 HUFЦена
369196Идентификация
Прочие данные

2031 m2 Yчасток

С панорамой вид

Подлежит ремонту Cостояние

Tégla Kонструкция

Другое отопление

Iný Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1970 Год строительства

Nyugat Расположение

Zalaegerszeg közkedvelt részén, Jánkahegyen kínálok eladásra egy
- 2031 nm-es KÖRBEKERÍTETT, gondozott füves területen található,
- 60 nm-es, KÉT LAKRÉSZBŐL ÁLLÓ házikót
- pincével,
- külön tárolóval és
- egy kis HALASTÓVAL.

A kiváló fekvésű ingatlan aszfaltos úton - több irányból is - megközelíthető, az utcafronti részéről gépkocsival kényelmesen be lehet járni, a parkolás az udvarban több autó számára is megoldható.

A BETON alapra épült, SZIGETELT aljzattal rendelkező TÉGLA falazatú ház két külön bejáratú lakrészből áll, melyek mindegyike 30 nm nagyságú. Mindkettőben megtalálható egy előtér, lakószoba, konyhafülke, valamint egy beépített teraszrész. A házban ÁRAM és VEZETÉKES VÍZ van, a csatornahálózat az utcában, a gáz a telken belül található.

Az eredeti állapotú ház statikailag jó állapotban van, jelenlegi tulajdonosai hétvégi házként használták, de egy kis fantáziával és ráfordítással csodás Otthon varázsolható belőle.

A cseréptetős, stukatúr födémes ház aljában található két részre osztott, összesen 50 nm alapterületű pince teljesen száraz. A két külön helyiség KIVÁLÓAN ALKALMAS tárolásra, illetve akár további lakótér kialakítására.

A telken található továbbá egy 20 nm-es, téglából épült tároló, mely kerti szerszámok vagy fa tárolására is tökéletes megoldás.

A körbekerített, füvesített, csodaszép bokrokkal, gyümölcsfákkal (meggy, barack, körte) teli terület lépcsőzetesen ereszkedik lefelé, sík és enyhén lejtős területek váltakoznak. A telekről GYÖNYÖRŰ KILÁTÁS nyílik a környező dombokra, illetve a város egy részére. A terület fekvésének és a dús növényzetnek köszönhetően itt könnyen elrejtőzhet a kíváncsi szemek elől az, aki nyugalomra vágyik.

Az ingatlan művelési ág alól nem lett kivonva, ezért kifüggesztés után megvásárolható, de tulajdonviszonyai RENDEZETTEK, ÉS AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ.

Ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget Zalaegerszeg egyik legszebb részén! Érdeklődjön MOST!

Irányára: 14.900.000 Ft
dr. Pohánka Ágnes

dr. Pohánka Ágnes

Звоните нам с доверием

+36-70-673- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость